2777
2789
عنوان

کدوم بچه بهتره

146 بازدید | 38 پست

بچه ای که تو خونه و مهمونی بازی میکنه فعالیت داره هیجان داره گاهی خنده گریه بهانه داره و با بچه های همسنش تو مهمونی میره سرگرم میشه

بچه ای که انقدر ارومه لم داده یه جا شوقی واسه بازی نداره تو مهمونیا پیش مامانش مودب میشینه تا اخر هیچی نمیگه بازی هم نمیکنه تو خونه هن اکثرا یه جا نشسته صدایی ازش در نمیاد

کدوم بچه رو میپسندین و سالمه؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بنظر من بچه باید بچگیییی کنه

ورجه وورجه کنه

ولی در عین حال مودبم باشه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولی

بچه برونگرا و اجتماعی هم ساد تره هم موفق تر

دومی ددونگراس به مرور افسردگی میگیره روابط اجتماعیش صفره

خیلی جاها جواب دندون شکن دارم ولی میترسم جای دندون دل بشکنه پس ترجیح میدم جواب ریپ های مخالف رو ندم

هیچکدوم، بچه دومی رو بشرطی ک ت خونه یه گوشه نشینه فعالیت داشته باشه بازی کنه یه نقاشی بکشه ،من اگه بچمو ببینم اینجوریه افسردگی میگیرم،بچه اولی رو اصلا نمیپسندم

هر کی عکس گذاشت منو تگ کنه،دوس دارم زیبایی ببینم فقط 💞💅🫠

دومی رومتاسفانه بیشتردوست دارن وقربون صدقه میرن اماامثال پسرمن روچون یخورده تمیزه ویخورده قیافه داره بعدچنددقیقه دلومیزنه ومتاسفانه تونگاهشومیتونم بخونم که باخودشون میگن کاش برن یامن من میکنن تازودتربریم

اسم پسرم علی توروخدابرای عاقل شدنش دعاکنین الهی داغ نبینین

گزینه دوم رو میپسندم چرا سالم نباشه ارومه و حرف گوش کن اما متاسفانه گزینه ۱ رو دارم

اون بچه دوم هیجی یاد نمیگیره نه زندگی کردنو نه روابط اجتماعیو .لطفا بگو خوشبختانه

اما داریم دورو برمون که بزدگترا میگن افرین دومی تربیت داره .درصورتی که این تربیت نیس گاهی یه مشکله

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

هیچکدوم، بچه دومی رو بشرطی ک ت خونه یه گوشه نشینه فعالیت داشته باشه بازی کنه یه نقاشی بکشه ،من اگه ب ...

تو خونه هم فعالیتی نداره

دومی رومتاسفانه بیشتردوست دارن وقربون صدقه میرن اماامثال پسرمن روچون یخورده تمیزه ویخورده قیافه داره ...

اره دیدم مردم بچه اروم رو بیشتر دوست دارن

اما به نظر من بچه اولی سالمتره