2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته آرزوی مرگ میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 88 پست
عزیزم میشه یکم بیشتر از خودت وکارهات بگی.منم میخام دیگه توبه کنم و فقط با خدا باشم  

برای شروع بهتره قرآن زیاد مطالعه کنی و بخونی 

حتی به نیت هدایت باز کنی انقدر راست و درست در میاد که نگو ونپرس 

بعد نمازات بهتر از کیمیای آیت الله نخودکی رو با معنی قشنگ مطالعش کن و بهش عمل کن 

خیلیی بهت کمک می کنه 

اگه میتونی هفته ای یه بار جلسات مذهبی برو و شرکت کن 

خیلیی لازمت میشه و کمکت می کنن 

کلاس خودسازی و  اخلاقایی که برای جوونا تو حلقه صالحین بسیج  هست رو برو  خیلیی خوبن اکثرا 

نمیدونم دختره حتما چه هرزه ای بوده چه پوشیده بوده یا چه نگاهی کرده که رفته دنبالش

پس چرا تو خارج ک مردم لختن اینطوری نیست؟

شوهر تو مریض روانی و کثیف و هرزه اس مطمئنم ب زن نقاب دارم رحم نمی کنه

خوشگلم بوده خوشگلی گناه نیست مشکل جای دیگه اس

هر چه پیش آید ؛ خوش آید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته برای من شرطش نماز شب بود  یعنی حتما باید اونو یا حداقل قضاشو بخونم  چون خود اونم ک ...

من همه جوریه نیازشو برآورده میکنم.به خودم میرسم.باهاش شوخی میکنم .یعنی هرچی که یه مرد از یه زن میخاد رو انجام میدم براش.ولی خدا لعنت کنه به این دور و زمونه.هرکار هم کنی آدمای بیرون نمیزارین 

برای شروع بهتره قرآن زیاد مطالعه کنی و بخونی  حتی به نیت هدایت باز کنی انقدر راست و درست در می ...

میخام ولی تنبلی میکنم .سعی میکنم از این به بعد انجام بدم بلکه خدا کمکم کنه

خاک توسر عوضیشون بکنن غصه نخور به یه ورتم نگیر 

خدا بکشتشون.بلکه ماها یه نفس راحتی بکشیم.خوشون نمیتونن تحمل کنن یکی بهمون نگا کنه .اونوق هرغلطی خودشون میکنن

خودش میگه که تو از هما خوشگلترین . مگه من دیوونم یه روز بهت خیانت کنم.ولی الان زنها و دخترا جوری لبا ...

شوهرت هرزه و آشغاله خودتو با این چیزا توجیح نکن خواهر کشورای دیگه که لابد باید همه باهم باشن یا زمان قدیم که انقد زنا تو ایران خوشگل و خوشتیپ بودن پس چرا بنیان خانواده ها انقد مستحکم بود شوهزت خرابه تمام

من از همسرم خیلی سرم.وقتی میرم بیرون خوشتیپ ترین پسرا دنبالم.ولی من یه لحظه هم فکر خیانت به سرم نمیز ...

همیشه بدقیافه ها بهترین زن نصیبشون میشه خاک عالم سرشون بکنن بخدا ایناچی بودن نصیب ما شدن به کدومین گناه نکرده ای

پس چرا تو خارج ک مردم لختن اینطوری نیست؟ شوهر تو مریض روانی و کثیف و هرزه اس مطمئنم ب زن نقاب دارم ...

اونجا بدتره 

آمار فساد و فحشا رو برو ببین 

البته قبول دارم که بعضی مردا خیلیی شیطونن و کرمشون بیشتره 

ولی چی کار میشه کرد 

شوهر آدمن دیگه 

هر چند این آدمام خدا گفته اول باید چشمشونو از نامحرم نگه دارن بعدا به زنا گفته خودشونو بپوشونن 

اما با وضع الان مگه مردا میتونن چشماشونو ببندن دیگه 

بندگان خدا 

واقعا نخوان نگاه کنن هم نمیشه 

شما خودتم بری شیرینی فروشی و تو ویترینشو نگاه کنی دلت می خواد دیگه 

مردام همین طوری آفریده شدن

بصری هستن و قوه ی تخیلشون بیشتره  

اما زنا درکشون نمی کنن و الان فقط زنای مومن باحجابن تازه اونم به خاطر خدا نه به خاطر دلایل عقلیش و ...😊😊