2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته آرزوی مرگ میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 88 پست
دعادکنید یا منو خدا مرگ بده .یا جواب اونو بده که من از دستش راحت بشم

هیچ کدومو نمیده خیالت تخت خودت باید اعتماد به نفستو ببری بالا و بگی کی از من بهترو میتونه پیدا کنه 

شما بچه ندارید؟؟ اگه بچه داشتید سرگرم بچه و زندگی بودید مخصوصا شوهرت چرا بچه دار نمیشی؟

خودمون نداشتیم چند سالی.الانم که گذاشتیم نمیشه فعلا.بچه هم نمیتونه خیانت اونو از یادم ببره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کدومو نمیده خیالت تخت خودت باید اعتماد به نفستو ببری بالا و بگی کی از من بهترو میتونه پیدا کنه&n ...

خودش میگه که تو از هما خوشگلترین . مگه من دیوونم یه روز بهت خیانت کنم.ولی الان زنها و دخترا جوری لباس میپوشن که مردا توجهشان به اناست زن خودشون واسشون تکراری میشه 

شما بچه ندارید؟؟ اگه بچه داشتید سرگرم بچه و زندگی بودید مخصوصا شوهرت چرا بچه دار نمیشی؟

بچه دار شدن مگه مشکل اسی رو حل میکنه؟😑

تازه یه دغدغه هم به مشکلاتش اضافه میشه.

بچه زندگی شیرین رو شیرین‌تر می‌کنه و زندگی سخت رو سختر...

تو رو خدا وقتی از ادامه بقا زندگیتون مطمین نیستید بچه دار نشید.

اون بچه گناهی نداره اون وسط گیر بیفته از سن کم عذاب بکشه

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
عزیزم نمیتونی جدا بشی  اگه واقعا همسرت همین مدلی هست که میگی خیلی سختته

آره نمیتونم.پدرم مریضه .از یه ظرف هیچکی پشتم نیس .فک میکنن طلاق گرفتن جرمه.هیچکی هم نیس که درکم کنه.خدا همه را ها رو برام بسته.

چرا توبمیری این چه دعایه.. بیخیال مرد.. بفکر خودت و خواسته هات بیشتر باش

چه خاسته ای.از صبح تا شب خونه ام.به امید اینکه شوهرم درو باز کنه بیاد خونه.نه جای میرم نه چیزی.

بچه دار شدن مگه مشکل اسی رو حل میکنه؟😑 تازه یه دغدغه هم به مشکلاتش اضافه میشه. بچه زندگی شیرین ...

اره واقعا .حتما مصلحت آینه که بچه دار نشدیم تا الان

عزیزم تو جامعه ی الانمون این اتفاق بایدم بیفته گلم 

دیگه زن و مرد بی تقوا شدن 

منتها ما خدا رو داریم و امیدمون به خداست 

توبه کن و نماز شبت رو حتما حتما بخون و بعد از تقوا توکلت به خدا باشه تا بهترینا رو برات رقم بزنه 

خیلیا نمی دونن که خدا یار و یاور تقوا پیشگان هست نه هر آدم گناهکاری گلم 

باید خودتو به توبه راضی کنی تا ان شا الله مشکلت خل میشه 

بعدم نه فقط تو بلکه خیلیی خانونایی که شوهرشون حتی چشمی بهشون خیانت می کنه خوشگلن و زشت نیستن

اما هر آدمی باید خودش بخواد که چشمشو از نامحرم نگه داره 

تو فقط می تونی دعاش کنی تا اگه لقمش حلال باشه نوفق بشه توبه کنه و اصلاح بشه و بهتره خودتم انقدر تقوا داشته باشی و پشتت به خدا گرم باشه که اون نتونه زندگیتو جهنم کنه گلم 

چون متاسفانه تو قانون ایران قانون به نفع مرداست و ما فقط خدا رو داریم 

بعدم عزیزم وقتی خودت میگی نگاه مردای دیگه دنبالته پس خودتم همین کارو با زندگی زنای دیگه کردی گلم و خدا جای حق نشسته گلم 

ببخشیدا  اینو گفتم 😊😊

من خدا را شکر چند ساله که توبه کردم و تا علم غیب هم پیش رفتم و چند بار تا حالا از غیب بهم گفتن که موفق نمیشه سرت زن بگیره و بیرونت کنه تا وقتی که نماز سبم از دست نره یعنی خالص باشم و گناه نکنم و نیت گناه هم نداشته باشم 

ولی توخونه از نظر شرعی  باید به خودم برسم و خوشگل کنم و ... اما بیرون نه  

همین کارم می کنم 

سخته ولی همون باعث میشه شوهرم کمتر چشم و دلش بره پی زنای دیگه 

عزیزم تو جامعه ی الانمون این اتفاق بایدم بیفته گلم  دیگه زن و مرد بی تقوا شدن  منتها ما ...

آره واقعا هم تنها یارو یاورم خداست .فقط اونه که به درددلهام گوش میده.فدات عزیزم حرفات یکم آرامم کرد

عزیزم تو جامعه ی الانمون این اتفاق بایدم بیفته گلم  دیگه زن و مرد بی تقوا شدن  منتها ما ...

نه عزیزم به خدا من بیرون طوری نگشتم که به خاطر بی حجابی بخان دنبالم بیفتن.الان بگم میگید از خودت کم تعریف کن.خوشگلی من خیلی ها و جذب خودش میکنه با اینکه پوشیده لباس میپوشم

عزیزم میشه یکم بیشتر از خودت وکارهات بگی.منم میخام دیگه توبه کنم و فقط با خدا باشم 

آره واقعا هم تنها یارو یاورم خداست .فقط اونه که به درددلهام گوش میده.فدات عزیزم حرفات یکم آرامم کرد

البته برای من شرطش نماز شب بود 

یعنی حتما باید اونو یا حداقل قضاشو به شرط این که دیگه امشب پامیشم بخونم یا زیارت عاشورا رو تو روز بخونم کانل بخونم خالصانه بخونم تا خدا کمکم کنه 

چون خود اونم کمک می کنه دچار غفلت نشم و گناه نکنم 

نماز اول وقت هم هر پنج تاش و قرائت و مطالعه ی قرآن (خصوصا تو شب ها که وقت پرواز روح هست) هم خیلییی تو رعایت تقوا به آدم کمک می کنه 

مهم تر از اون لقمه ی حلاله که باید خیلیی حواست به غذات باشه تا علاقه به این مسائل تو قلبت باقی بمونن و کم نیاری 

اگه لقمت حلال باشه و دعات کنن خصوصا زیارت که میرن یا حتی بعد نمازاشون یا حتی همین جا یا حتی صلوات به نیت تعجیل در فرج که میفرستی  خودت میبینی که علاقت به این امور صدها برابر میشه و راحت میتونی انجامشون بدی و از برکاتشون استفاده کنی 

ضمنا همه جوره هم برا خودت پول خرج کن از پولای اون و به خودت برس تا پول نداشته باشه بره سرت هوو بیاره و صرفه جویی رو بذار برای خودت گلم 

تا حداقل یه پس اندازی طلایی چیزی داشته باشی 

برو تو بغلش بخواب و باهاش رابطه جنسی داشته باسش  و راضیش کن تا خونه اینا رو به نامت بزنه 

پول هم حسابی ازش بگیر 

تا جایی که میتونی 

اینجور نردا مطمئن باش اگه پول داشته باشن میرن سراغ یکی دیگه و اون موقع که دیگه احتیاجی به آدم ندارن آدمو بیرون می کنن از خونه 

البته خدا اون روز رو نیاره گلم 

با خدا باش و پادشاهی کن 

غمت نباشه تقریبا الان همه زنای شوهر دار همینن گلم