2777
2789
هفته اول عضلاتت میگیره دیگه عادت. میکنی فقط حرکتتو درست بزن خدای ناکرده گردنت اسیب نبینه

عزیزم اینکه عضلات رانهام درد میکن وگرفتگی داره بنظرت حرکات رودرست میزدم ؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم اینکه عضلات رانهام درد میکن وگرفتگی داره بنظرت حرکات رودرست میزدم ؟

فقط هفته اول طبیعیه

اگه ادامه پیدا کرد اشتباه میری

اما گردنت حتی ی روزم نباید درد بیاد

اگه اومد بدونین دارید ب ستون فقرات اسیب میرسونید

فقط هفته اول طبیعیه اگه ادامه پیدا کرد اشتباه میری اما گردنت حتی ی روزم نباید درد بیاد اگه اومد ب ...

ن گردن درد ندارم شکر خدا وماهیچه پام کاری کرده نمیتونم پابشم یابشینم

برا گرفتگی بعد از ورزش ی لیوان اب پرتقال یه قاشق چای خوری نمک بزن داخلش بخور

ممنون گلم فقط ی سوال امروز باوجود این دردباید ادامه بدم یابزارم فردا ک بهتر بشم اگ بزارم فردا دوباره روز ازنو نمیش

یعنی چجوری گلم ولی دیشب پاهامو ازبالا تاپایین بااب سرد شستم یعنی دقیقن زیرشکم

نه عزیزم 

منم مثل تو بودم و با گرم کررن سرد کردن آشنایی نداشتم. ورزش که میکردم بدون هیچ آمادگی شروع می کردم به ورزش کردن و بعدش کلی درد داشتم واسه همین همیشه از ورزش بدم میومد. 

همسرم ورزشکاره اون از اهمیت گرم کردن قبل از ورزش و سرد کردن بعد از ورزش بهم گفت. الان من انجام میدم و ورزش میکنم و اصلا کوفتگی و درد دیگه تجربه نمی کنم. 

وقتی می خوای ورزش کنی قبلش توی یوتیوب یا گوگل یه ویدیو واسه گرم کردن قبل از ورزش پیدا کن حدکد ۵ دقیقه است حرکاتش رو برو بعد ورزشت رو انجام بده. ورزشت که تموم شد دوباره در مورد سرد کردن سرچ کن اونم پنج دقیقه هست اون حرکات رو هم برو. اینا باعث میشن درد و گرفتگی نداشته باشی. خیلی مهم هستن اینا. 

حتی توصیه ام بهت اینه طبق روشی که بهت گفتم امروز دوباره ورزش کن باعث میشه دردت خیلی کم شه.