2777
2789
عنوان

تجربه یا نصیحتی ک به یه زن حامله میکنید چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 60 پست

عزیزم اصلا اصلا به حرف بقیه گوش نکن چون حامله هستی باید ۲ برابر بخوری 

مراقب باش که غذای زیادی تنقلات و هله هوله به بهانه ی بارداری نخوری که کم کردن وزن بعد زایمان واقعا سخته 

بعد زایمان هم بهت نگن کلی برنج بخور دلستر بخور فلان بخور شیرت زیاد بشه مراقب اضافه وزن باش که سخته 

ارامشتو حفظ کن و اصلا عصبی نشو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا جواب تست بارداری گرفتین فوری اعلام بر تجویز پزشک بر استراحت مطلق رو علنی نکنید

از گرمی جات مثل زعفران و داروهای عطاری پرهیز کن 

از دارو بدون نسخه و نسخه پیچ اعظم خانم همسایه بغلی مادرت اینا پرهیز کن 

میوه زیاد بخور هر صبح ی کم پیاده روی کن تو هوای آزاد

لباس تیره نپوش

رو دست بخواب خواستی دست به دست بشی بنشین بعد مجدد رو دست دیگت بخواب غلطکی نچرخ 

موهات رنگ نزن 

قرآن بخون 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
اگه میخوای طبیعی زایمان کنی، روز زایمان هرچقدر درد داری سه برابر جیغ بزن، تا نیتونی حیغ و داد کن

تجربه اینو شیرفهمم کرد  🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

باردارری اولته 

تبریک میگم عزیزم

اون گیلاس تو شکمت همه چیزو حس میکنه 

خوشحالیت ناراحتیت 

نزار هیچکس اشکتو دربیاره پر از انرژی مثبت باش

۳۸هفته بارداری داری هفته ای یک جز قران بخون وقتی بدنیا اومد هم یه ختم قرآن انجام دادی هم انشالله تو دلیت سلامت و خیلی خیلی باهوش بشه

چه غذاهایی برای وزن گیری خوبه

مغزیجات 

هندونه دلستر بستنی ( اگه قند نداری)

لیدی میل خیلی موثره

گوشت و مرغ و ماهی از برنج بیشتر باید مصرف بشه

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️

یه سری دکترا فقط بلدن ته دل ادم خالی کنن و بترسونن 

اصلا اصلا توجه نکن فقط از خودت مراقبت کن و امیدت به خدا باشه

حتما حتما حتما با شوهرت کتاب بخون در مورد روانشناسی کودک... هر چقدم از خودت مطمئن باشی باز یه وقتا کم میاری که چطور برخورد کنی با بچه که درست باشه

اگه نمیتونی بری بیرون بخری تو اپلیکیشن کتابراه کتابای خوبی هست

و اینکه تو نت بگرد انواع بازیهای هوشی درست کن بسته بندی کن که اینا مثلا مال ۶ ماهگیه اینا یه سالگی اینا دوسالگی همینجور تا ۶ ۷ سالش

کاری که من الان پشیمونم چرا نکردم چون واقعا ادم وقت کم میاره 

ولی انقد چیزای خوب دیدم مثلا میکفتم حالا بزار ۶ سالش بشه بعد درست کنم بعد هم که اصلا یادم رفت چی بودن

خلاصه حسابی خودتو اماده کن پر بار باشی برا اومدنش

به دکترت اعتماد کن نه حرفهای خاله زنکی اطرافیان

از الان که وقت داری کتاب تربیت فرزند بخون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏