2777
2789

نصیحت یا تجربه ای ک دارید  هشدار یا هر چیزی ک میتونید بهم بگید دوس دارم از تجربه هاتون استفاده کنم

❤️کاربری دست دو نفره❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استراحت کن وزن بچه ات خوب باشه

غذاهای مقوی بخور

استرس نداشته باش اعصابتو خرد نکن که بچه آرومی داشته باشی

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️

مثلا شنیدم ویتامینA زیاد_مثل هویج و جیگر نباید خورد

چون باعث میشه بچه لب شکری شه

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

کیف کن برو بگرد بخواب با همسرت دوتایی خیلیییییی برین بیرون چون بعد از بچه دیگه نمیشه حتی اگه بزاری پیش کسی و بری باز دلت میمونه پیش اون 

بخند غم تو دنیارو عوض نمیکنه🥰

همه چی مضر نیست در حد اعتدال خوبه پیاده روی کن و خودتو از فکرای الکی و استرس دور کن

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
شربت زعفرون گلاب نزدیک زایمانت بخور

زعفران میتونه باعث ریزش دیواره رحم و جداشدن زودهنگام جفت بشه و خیلی خطرناکه 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡