2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

81 بازدید | 12 پست

ازاینکه بابام بین دختروپسراین همه فرق میزارم خیلی غمگینم

همیشه هرچی میشه طرف پسرشومیگیره همیشه پیش هرآدمی هرکی باشه ماروخوردمیکنه ولی پسرش هرکاری بکنه طرف اونه 

الان سرسفره داداشم هی داشت گوشتای غذارومیخورد خواهرکوچیکم گفت تواینهمه گوشت میخوری به مانمیرسه که داداشم گفت دلم میخادمیخورم خواهرم ۱۰سالشه گفت پس من اصلانمیخورم بابام محکم زد روپاش گف یه کشیده میزنم توگوشتاارفتارتودرست کن پیش عروسمون انقدخاهرم خجالت کشید دلم براش سوخت اشک ریخت وغذاشو بزورخورد وپاشد رفت بامنم همیشه ازین رفتارامیکردن الان شوهرکردم دیگه نمیزارم بهم چیزی بگن

همیشه همه چی برای داداشمه بهترین خرج وسفروبریزبپاشا ولی ماهیچی

منوبزورشوهردادن یه بارنشدبگن بروخوش بگزرون سرعروسیم یجوردعواانداختن نمیخاست مهمون دعوت کنه سرعقدم اصلابه روش نیاورکه جشن عقدبگیره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم متاسفم شرایط سختی دارین

تا حالا با پدرتون در رابطه این قضیه صحبت کردین؟ خودتون یا کسی که پدرتون ازش حرف شنوی داره تو فامیل؟تا حالا با مشاور مشورت کردین؟

عزیزم متاسفم شرایط سختی دارین  تا حالا با پدرتون در رابطه این قضیه صحبت کردین؟ خودتون یا کسی ک ...

آدمیه که حرف توسرش نمیره 

نظرش اینه که حرف من درسته اگرم فکرمیکنین غلطه شمااشتباه میکنین 

مامانم پیرشده من خاهرم هرکدوممون یجورداریم دق میکنیم 

شایدبگین تواین شرایط انتظارت فلانه بهمانه ولی پدرم تواین منطقه جزوثروتمندتریناست ازهرکوچه وخیابون ردبشی چندتاملک برااونه ولی برای دوتادخترش حتی محبتم خرج نمیکنه چ برسه ب بقیه چیزا

آدمیه که حرف توسرش نمیره  نظرش اینه که حرف من درسته اگرم فکرمیکنین غلطه شمااشتباه میکنین  ...

به نظرم خواهرتو ببر پیش مشاور اولا که ضربه روحی نخوره از این قضیه به کسی هم نگو که میبریش

دوما نسبت به رفتار پدرت همتون واکنش نشون بدین حتی یه اخم ولی همه اعضای خانواده

داداشتون نسبت به رفتار پدر نظرشون چیه؟

به نظرم خواهرتو ببر پیش مشاور اولا که ضربه روحی نخوره از این قضیه به کسی هم نگو که میبریش دوما نسبت ...

نظرخوبی دادین ممنون حتما به یه مشاور مراجعه میکنیم 

برادرم که کیف میکنه😊

نه سکوت میکنه و من ومامانم اخم میکنیم وسکوت میکنیم وناراحتیمونوقشنگ مشون میدیم

حس می کنم وقتی برادرتون ازدواج کنه زندگی زناشوییش به مشکل برمیخوره مگه اینکه همسرش یا از اینور بوم بیفته و هرچی بگه چشم بگه یا از اونور بوم بیفته و به شدت کنترلگر و سلطه جو باشه

به هر حال حتی روی برادرتون هم تاثیر خوبی نمی‌ذاره پسفردا خود خواهرتون هم ناخود آگاه از برادرتون بدش میاد

حس می کنم وقتی برادرتون ازدواج کنه زندگی زناشوییش به مشکل برمیخوره مگه اینکه همسرش یا از اینور بوم ب ...

الان ازدواج کرده یساله زنش ارومه هیچی نمیگه اصولاادم زن زلیلیه