2777
2789

یا نه؟ ....بچه ها رو چه کار میکنید...به خصوص اگه یکی کوچیک باشه یکیشون مدرسه ای ...چجوری میبرید چجوری میارید ...مهد می‌ذارید خونه مامان می‌ذارید چه می کنید

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شاغلم ماشین هم دارم  اما بچه ندارم به نظرم یه جای نزدیک بزارشون تا نیازی به ماشین نباشه

نزدیک ترین مهد هم باز به ماشین احتیاجه...واقعا درمونده شدم ...به سرویس هم اعتماد ندارم واسه مدرسه دخترم...پول یه ماشین کارکرده دارم ولی شوهرم راضی نمیشه میگه اینا پوکیده ان ... خدا شاهده به یه پی کی راضیم اما نمیگیره ...

نزدیک ترین مهد هم باز به ماشین احتیاجه...واقعا درمونده شدم ...به سرویس هم اعتماد ندارم واسه مدرسه دخ ...

شخصی نگیر که سرویس مینی بوسی بگیر 

اون یکی رو هم بزار مهد 

شوهرت ماشین داره؟

اگه آره باهم برین بچه ها رو بیارید

شخصی نگیر که سرویس مینی بوسی بگیر  اون یکی رو هم بزار مهد  شوهرت ماشین داره؟ اگه آره با ...

خب همون دیگه مهد بردن و اوردنش وسیله میخواد ...شوهرم ماشین داره ولی با خودش می‌بره سرکار ...من میمونم با دو تا بچه و پای پیاده ...که یکیشون باید بره مدرسه یکیشون بره مهد خودمم برم سرکار...حالا چجور بریم بیایم خدا می‌دونه...نمیشه سرویس در اختیار بگیرم؟هزینش زیاد میشه؟ جوری که صبح هممون رو برسونه ظهرم برمون گر دونه

خب همون دیگه مهد بردن و اوردنش وسیله میخواد ...شوهرم ماشین داره ولی با خودش می‌بره سرکار ...من میمون ...

شاید ساعت ها تون بهم نخوره 

شوهرت رو برسون سرکار ماشین رو با خودتت بیار

یا اینکه 

یه سرویس شخصی بگیر راننده خانم باشه 

خودتت و ۲ تا بچه تو بیاره ببره باهاش حرف بزن ببین هزینه چه جوری هست 

اما من جات بودم شب نون و پنیر می خوردم پس انداز می کردم یه ماشین می خریدم

یا اینکه  یه سرویس شخصی بگیر راننده خانم باشه  خودتت و ۲ تا بچه تو بیاره ببره باهاش حرف ...

خدا شاهده همه طلاهام رو فروختم...میشه یه ماشین کارکرده باهاش خرید...اما شوهرم صدبار رفته پای معامله و دست خالی برگشته...می‌ره و میاد میگه ماشینه داغون بود به درد نمی‌خورد...ماشین مدل بالاتر هم گرونه ...دیگه دارم دیوونه میشم از فکر و خیال

یا اینکه  یه سرویس شخصی بگیر راننده خانم باشه  خودتت و ۲ تا بچه تو بیاره ببره باهاش حرف ...

همون دیگه نهایت این کار رو بکنم یه سرویس شخصی بگیرم