2777
2789
عنوان

مسافرت

132 بازدید | 13 پست

با ۳۰ میلیون پول که چندسال جمع کردم دلم میخواد سفر برم

کجا میشه رفت؟آنتالیا ترکیه؟مالزی؟تایلند؟کوش آداسی؟

کجا قشنگ تره و به پس انداز من میخوره

طبیعت زیباش برام مهمه .اهل م.شر.وبات نیستم و دیسکو اینا مهم نیست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همینجا یکی از کاربرها رفت هتل بابلسر پول کم اورد  خارج ارزونتر میفته  من خودم شمالی هستم ...

شما ک اهل شمالی جاهای قشنگ شمال کجاست برای ی سفر سه روزه کجاهارو پیشنهاد میدید؟

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
شما ک اهل شمالی جاهای قشنگ شمال کجاست برای ی سفر سه روزه کجاهارو پیشنهاد میدید؟

الان ک گرررررمه وحشتناک 

شهریور بیای ...شاهان دشت ..زیراب ...کلاردشت الاشت جنگل های دوهزار و سه هزار ...شیخ موسی 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

الان ک گرررررمه وحشتناک  شهریور بیای ...شاهان دشت ..زیراب ...کلاردشت الاشت جنگل های دوهزار و س ...

چندم شهریور خنک تر میش 

دو هفته دیگ بهتر نمیش هوا؟

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
دیگه کم کم باید خنک بشه  اینجا شرجیه ادم بیچاره میشه ی بیرون بره

مرسی عزیزم🩷

همینجا یکی از کاربرها رفت هتل بابلسر پول کم اورد  خارج ارزونتر میفته  من خودم شمالی هستم ...

ولی من با ۳۰تومن‌اعتبار نمیکنم تا مشهدم برم خیلی کمه

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱