مموشکمم مدیر استارتر عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 5892 عنوان مسافرت 132 بازدید | 13 پست با ۳۰ میلیون پول که چندسال جمع کردم دلم میخواد سفر برمکجا میشه رفت؟آنتالیا ترکیه؟مالزی؟تایلند؟کوش آداسی؟کجا قشنگ تره و به پس انداز من میخورهطبیعت زیباش برام مهمه .اهل م.شر.وبات نیستم و دیسکو اینا مهم نیست 1402/05/26 | 13:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khoda2023 عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5257 شمال میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
در_جستجوی_خوشبختی_ عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 2114 تایلند و مالزی اگه هتل ۲ ستاره بگیری و خرج زیاد نتراشی عالین
dokhtarpastili عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 15560 ارمنستان گرجستان ترکیه ترکیه استانبول خوبع اگه خدا بخواد میشه 😍😘
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 49489 دوستم دوسال قبل رفت ماه عسل ترکیه پول هتل شد ۲۴ میلیون ولی میشه با تور بری برات کمتر هزینه میشه روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 49489 شمال همینجا یکی از کاربرها رفت هتل بابلسر پول کم اورد خارج ارزونتر میفته من خودم شمالی هستم گوش مسافر رو می بُرّن😬😬😬 روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......
بهارکم۷۹ عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 768 همینجا یکی از کاربرها رفت هتل بابلسر پول کم اورد خارج ارزونتر میفته من خودم شمالی هستم ... شما ک اهل شمالی جاهای قشنگ شمال کجاست برای ی سفر سه روزه کجاهارو پیشنهاد میدید؟ در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 49489 شما ک اهل شمالی جاهای قشنگ شمال کجاست برای ی سفر سه روزه کجاهارو پیشنهاد میدید؟ الان ک گرررررمه وحشتناک شهریور بیای ...شاهان دشت ..زیراب ...کلاردشت الاشت جنگل های دوهزار و سه هزار ...شیخ موسی روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......
بهارکم۷۹ عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 768 الان ک گرررررمه وحشتناک شهریور بیای ...شاهان دشت ..زیراب ...کلاردشت الاشت جنگل های دوهزار و س ... چندم شهریور خنک تر میش دو هفته دیگ بهتر نمیش هوا؟ در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 49489 چندم شهریور خنک تر میش دو هفته دیگ بهتر نمیش هوا؟ دیگه کم کم باید خنک بشه اینجا شرجیه ادم بیچاره میشه ی بیرون بره روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......
بهارکم۷۹ عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 768 دیگه کم کم باید خنک بشه اینجا شرجیه ادم بیچاره میشه ی بیرون بره مرسی عزیزم🩷 در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
khoda2023 عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5257 همینجا یکی از کاربرها رفت هتل بابلسر پول کم اورد خارج ارزونتر میفته من خودم شمالی هستم ... ولی من با ۳۰تومناعتبار نمیکنم تا مشهدم برم خیلی کمه میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱