2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563427 بازدید | 156317 پست
ماشاالله اطلاعات خیلی بروز هستباز مثلاً یه روز بگذره فرد مورد نظر غایب بشه ...نصفه شب ...دیگه ما ایر ...

آره ديگه يه نفر از مورد نظر خبر ميگيره و زحمت مخابره به سايرين رو ميكشه 😂😂

مهسان جون پارچه فايذه داره؟ خب بازم صندلي خيس ميشه كه .

ولي بر ميدارم آره من خيلي ترسوتر از اين حرفام كه طبيعي بيارم 😁😁

البته از نظر فيزيكى هم بدن من اصلا همكارى نداره 

من تاسیان ندیدم لذا رد نگاه مهسان رو خبر نداشتم😁انشالله به وقتش به راحت ترین شکل زایمان کنید شکم قل ...

نه تاسيان نميديدن ايشونم من اشتباه كردم.

خيلي ممنونم ❤️🙏🏻 انشالله قسمت شما و بقيه دوستان هر زمان كه خودتون دوست دارين 🙏🏻

بله ما خانوادگى همينطور هستيم خواهرمم دوتا بچه دارن ولي اضافه وزن ندارن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه تاسيان نميديدن ايشونم من اشتباه كردم.خيلي ممنونم ❤️🙏🏻 انشالله قسمت شما و بقيه دوستان هر زمان كه ...

عه پس برم امضامو عوض کنم😁😁😁 من تاسیانی نیستم🤣

ای فخر فروش، فخر چه فروشی به جای سیم؟ 

وز فخر عزیزتز چه ستانی به سیم فخر؟؟ 

اقتباس آزاد از شعر 

ای گل فروش گل چه فروشی به جای سیم

وز گل عزیزتر چه ستانی به سیم گل؟

ما هم خانوادگی، بدو تولد سایزمون ۴۶ هست، کل زندگی باید تلاش کنیم به سایز قبل از تولد برگردیم😅😅😅 

دیگه وقتی من ۵۲۰۰ به دنیا اومدم، واقعا توقع زیادیه که لاغر باشم😁😁😁

من اینجا ریشه در خاکم🥺

#دردودل

دیشب یه حرفهایی شنیدم که قشنگ احساس کردم نصف شدم. جالبه، شب با خودم میگفتم جیران چرا حرص نمیخوری؟ چرا گریه نمیکنی؟

هی به خودم فرصت دادم خشمم بیاد بیرون

هی خواستم روضه بخونم که گریه کنم

نشد که نشد.

میدونی قشنگ حس کردم انقدر سر شدم که نمیتونم غصه بخورم. 

اصلا باورم نمیشه دارم این روزها رو به چشم میبینم. ولی خب دارم میبینم. 

از آدمی که حس میکردم استخونام از سرما میلرزه، بهم خیانت شده، رسیدم به آدمی که شب ساعت ۲:۳۰ که داشتم تلاش میکردم روضه بخونم و گریه کنم میگفتم خب فردا برای پیشرفت کار خودم چی کار میتونم بکنم؟☺️ 

با خودم گفتم خدایا عمر طولانی بده جبران بشه این روزها. 

همین. 

میدونی، من بازی دنیا رو بلد نبودم. نمیدونستم اگه من گرگ رو نمیخورم دلیلی نداره گرگ هم منو نخوره. 

حتی دلم نمیخواد پیش تراپیستم برم. حرف زدن سنگینم میکنه. میخوام سبک باشم. دارم به شدیدترین شکل رژیم میگیرم و وزن کم میکنم، میخوام از شر همه اضافه ها خلاص شم. میخواد آدم اضافه باشه، میخواد چربی اضافه باشه،.... دلم سبکی میخواد. نای حرف زدن از چیزی که داره بهم میگذره ندارم. 

شوهر من آدمی نیست که زیاد لی لی به لالای آدم بذاره، میگفت جیران هر کدوم ازین اتفاق ها برای اینکه یه آدم رو از مدار زندگی حذف کنه کافیه. البته که بعدش هم گفت خب تو باید تلاشت رو دو برابر کنی تا این سختی ها رو بگذرونی و به هدف خودت هم برسی😅

منم سرتق وایستادم، میگم میخوام کارهای نشدنی بکنم. 

کروکودیل هم پوستش از من نازک تره. 

چی کار کردی با من خدا؟؟؟؟ 

بعد میشینم میگم روحی که زندگی سخت رو انتخاب کرده، حتما رسالتی بر دوش خود میدیده🤣

آره،  باشه 🤭

یه روزی، با تمام وجودم، به پشتوانه رنج هایی که کشیدم برای بچه هایی که تو سن کم بی پناه میشن، کاری میکنم. 

گاهی آدمها سرپناه دارن، اما ......

خوب بود این مردم،دانه های دلشان پیدا بود.

میپرد در چشمم آب انار، اشک میریزم.

مادرم می خندد........

من اینجا ریشه در خاکم🥺

الآنم همین رسم هست؟ما دیگه تقریبا جمع شده مگر روستاها وگرنه انقد خرید میکنند برا دختر که شاید تیکه ه ...

آره همینه رسم 

ولی اغلب میارن یه چیزایی 

بودن اطراف ما کسانی که بخدا برا لباس هاش هم نکرده بود یه چمدون بخره 

همینطوری چنددست لباس گذاشته بود تو پلاستیک آورده بود 

بعد فردای عروسی توقعاتی داشت و داره که بهش می گیم آلیس در سرزمین عجایب 🤣

فردای عروسی که چه عرض کنم فردای نامزدی 

جالبه برام چجوری روشون میشه 

ولی خیلی کم اینجوری هستن 

اون رد نگاه مهسان حتما در سريال تاسيان بوده يكم ماهوارتون تنظيماتش دقيق نيست😁😁ضمنا باطلاع ميرساند ...

به سلامتی قاضی جون ان شا الله به موقع نی نی قشنگتون به دنیا بیاد .

من هم در بارداری هام اصلا تغییری که نکردم تا در بارداری اولم یعنی دخترم ۷ کیلو هم تا پایان بارداری وزن کم کردم .

برای پسرهام هم در حد همون ۴ الی ۵ کیلو شکم رو فقط اضافه کردم .

البته من بعد از شیردهی که تمام شد یک مقدار اضافه وزن پیدا کردم که خیلی زیاد نیست باید سعی کنم کم کنم چون ژنتیک چاق شدن رو از سمت خانواده پدری دارم .

ولی کلا الان شما گفتید یاد خودم افتادم بارداری برای من در حقیقت مثل یک رژیم بود برعکس اکثر افراد که چاق میشن . 🥰🥰🥰🥰

آها خوبه دو طرف کمک کنن خوبه ولی زوره همه جیهزیه با دختر باشه تازه خیلی از پسرا خونه هم ندارن عرب ها ...

حالا خانواده همسر من که اصفهانی هستند و اصفهانی ها به دادن جهیزیه سنگین معروف هستند .

البته چون نزدیک ۶۰ سال هست تهران زندگی می‌کنند واقعا خدا رو شکر خیلی از رسم و رسومات رو اجرا نمی‌کنند. 

ولی کلا در خانواده خودم هم رسم جهیزیه با دختر هست به غیر از چند تا تکه مثل یخچال و فرش و تلویزیون که من اونها رو هم همه رو خودم خریدم ولی دیگه در حد معقول البته تمام وسایلم مارک های خوب هست که هنوز بعد از ۱۴ سال همون ها رو دارم ، البته تمام هزینه عروسی و رهن خونه هم به عهده همسرم بود و ما جشن عقد جداگانه هم نگرفتیم. 

ولی واقعا در خود اصفهان هنوز هم که هنوزه خیلی از خانواده ها جهیزیه های فضایی میدن .

سال ۹۵ عروسی پسرخاله همسر من بود در اصفهان من خودم اون موقع تازه تخمک کشی انجام داده بودم هایپر هم شده بودم نرفتم. 

ولی همسرم و خانواده اش رفتن و خدا رحمت کنه مادرشوهرم رو که تازه با اینکه خودشون اصفهانی هستند چه قدر از اینکه خانواده دختر جهیزیه سنگینی داده بودند حرص خورد .

فکر کن یک زمین فروخته بودند مادر دختر به مادرشوهرم گفته بود و جهیزیه خیلی سنگینی داده بودند که مادرشوهرم تعریف میکرد بهشون گفتم لااقل زمین رو می‌فروختید برای دخترتون خونه می‌خریدید .

حالا عمر زندگی شون هم فکر کنم ۲ سال هم نشد جدا شدن از همدیگه . 

مهد نمیزاشتی یا پرستار کمکی؟هم کار هم بچه هم خونه ....

نه نمیذاشتم 

ولی همیشه هم اینجور نبود ببرم با خودم 

گاهی پیش مادر شوهر میزاشتم دفترم با خونشون چنددقیقه فاصله داشت 

گاهی خواهرشوهر 

می‌بردم با خودم دفتر 

براشون یه فرش کوچیک پهن کرده بودم پشت میز و صندلی ها 

واااای که چه بلاهایی سرم نیاوردن 

تا وقتی بیمه گذار. نداشتم که هیچی ولی وقتی بیمه گذار میومد اداها شروع می‌شد 

مثلا من دستم رو موس کامپیوتره دستم برمیداره موس میکشه 

وای فای رو خاموش میکردن🤣🤣

یا خدا یادم میاد تپش قلب می گیرم بیمه هم یه کار حساس و پر مسئولیته 

ولی باز پیشم بودن خیالم راحتتر بود 

شوهرم هم اقماری بود 

دوهفته ای که خونه بود که دیگه بچه ها هم خونه می موندن 

عه پس برم امضامو عوض کنم😁😁😁 من تاسیانی نیستم🤣ای فخر فروش، فخر چه فروشی به جای سیم؟ وز فخر عزیزتز ...

نه فخر نفروختم 😂😂😂

مردم هر جور باشي يه چيزي ميگن مثلا ما غذا ميخوريم كامل ميگن واااي كمم نميخورين كه! كجا ميره ؟! 

و خلاصه ازين قبيل …

پيرزنها هم كه همش تيكه اينو ميندازن كه چطور بچه ميارى دو پر گوشت اضافي هم ندارى😁😑

خلاصه كه در امان نيستيم عزيزم 

واى ماشالله ٥/٢٠٠😍😍

عجب نيني جذاب و تپلي اي😍😍😍

نه نمیذاشتم ولی همیشه هم اینجور نبود ببرم با خودم گاهی پیش مادر شوهر میزاشتم دفترم با خونشون چنددقیق ...

اره والا هم کار هم بچه هم خونه 

تازه تو همشون هم بهتر از الان عمل میکردم 

چقد هم به بچه هام می رسیدم

تو کارم هم خیلیییییی موفق تر از الان بودم 

چون اونموقه دیگه آدم از تک تک لحظات استفاده میکنه 

ولی واااقعااا خسته میشدم 

برا همین انگار یهو همه چیز ول کردم بعد از بارداری دوم

انگار تو ناخودآگاهم ترس داشتم دوباره تکرار بشه باز خییلی خسته بشم یا بچم اذیت بشه

#دردودلدیشب یه حرفهایی شنیدم که قشنگ احساس کردم نصف شدم. جالبه، شب با خودم میگفتم جیران چرا حرص نمیخ ...

اون سر شدن رو ميفهمم قشنگ 💔

ديگه از يه جايي به بعد غصه و گريه هم نمياد تازه بياد هم فايده نداره چيزي درست نميشه 

آدمهاي گرگ صفت با دندوناي تيزشون جورى آدم رو ميدرن كه ناي دفاع هم نداري…

انشالله خدا بغلت كنه عزيزم❤️❤️

خودش كه آدمو حمايت كنه يجور ديگست …

دعا ميكنم اگر لايق باشم 🙏🏻

به سلامتی قاضی جون ان شا الله به موقع نی نی قشنگتون به دنیا بیاد .من هم در بارداری هام اصلا تغییری ک ...

سلامت باشين مامان سبحان عزيزم 😍🙏🏻 

چه جالب شما بد ويار بودين كه كاهش وزن داشتين؟ 

من سه ماه اول كاهش داشتم 

ما هم از طرف مادري استعداد چاقي داريم ولي من بسمت پدرى رفتم 😁

سلامت باشين مامان سبحان عزيزم 😍🙏🏻 چه جالب شما بد ويار بودين كه كاهش وزن داشتين؟ من سه ماه اول كاه ...

نه عزیزم من اصلا چیزی به نام ویار رو تجربه نکردم .

اصلا نمیدونم چرا کاهش وزن داشتم با اینکه اصلا کم خوراک هم نشده بودم مثل همیشه بودم نه زیاد نه کم .

فقط اواخر بارداری دخترم به خاطر فشاری که شکمم وارد می‌کرد صبح ها تهوع داشتم .

هر دفعه که میرفتم دکتر نگران بود از اینکه بچه وزن نگرفته باشه ولی بچه هم هیچ مشکلی نداشت .

همه بچه های من ۳ کیلو به دنیا اومدن با قد ۵۰ . 😍😍😍😍