2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2567302 بازدید | 156613 پست
تنها نیستی مهسان 🤪🤔🤪🤪شوهر منم میدونه اینجام بچه هامم میدونن بلاخره تو دستم گوشی رو میبینن 😁😁😁

یکم سیکوریتی پیش میرفتی ماهم نمیدونستیم اینجایی🪳😂

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون رد نگاه مهسان حتما در سريال تاسيان بوده يكم ماهوارتون تنظيماتش دقيق نيست😁😁ضمنا باطلاع ميرساند ...

من تاسیان ندیدم لذا رد نگاه مهسان رو خبر نداشتم😁

انشالله به وقتش به راحت ترین شکل زایمان کنید شکم قلقلی هم برگرده سرجاش، خیلی خوبه جاهای دیگه بدن چاق نشده، احتمالا ژنتیکا لاغر هستین

من اینجا ریشه در خاکم🥺

ای بابا بابای ما هم دایی هست چرا پس برعکسه اینجوری نیستند یا حتی شوهرم البته اینکه زمینی هم وجود ندا ...

مهسان آخرش چی بود😂😂😂😂😂😂

شرمنده مزاحمت میشم ممنون من روم نمیشه برم بانک میگم پسردایی باخودش بگه نگا کن دو قرون پول دارن دنبال ...

بیشتر بانک ها چیزی به اسم وام کالا دارن که راحت میدن

حداقل ۵۰ هست

معاون شعبه اراده کنه،، تو جیبته 

گردش حساب و اینها نمیخواد 

من اینجا ریشه در خاکم🥺

سلام عزیزمدرکت میکنمکار من از گیر دادن به حجاب گذشتهشکاک بودن مرد خیلی بدهاینکه حس کنه عالم و آدم ب ...

یها تا همین الان که میگفتی من اونقد جدی نمیگرفتم و میگفتم خب شاید سن ازدواجتون هنوز کمه ولی الان میبینم نه‌واقعا انگار داری اذیت میشی راستش شوهردخترداییمم همینه تعقیبش میکردو خیلی کارای دیگه که من ازنزدیک شاهدش بود دخترداییم رفت پیش مشاوره و روانشناس و اینا گفتن متاسفانه پارانوئیده همسرش...مثلا از بچه یواشکی میپرسید امروز کی اومد جلو در چجوری نگاه میکرد آقاهه ...این توهم چشم داشتن عالم و آدم رو منم دیدم طرف میگه تو به داییت چشم داری عاشقشی....بنظرم با یه مشاوره مشورت کن.

تا جایی که اینجا گفتی خیلی خوب بودی،بدون کمک کسی بتونی تو سالهای اول زندگی خونه بخری خودش یه پس اندا ...

قربونت🤗

اره مرد خسیس خوب نیست

شوهرم یجوری شده که انگار مراقب کم کردن هزینه هاست

این بده

درصورتیکه به شدت لارج و دست و دلباز بود😫

فعلا خسیس نشده😂

من خودمم یه جاهایی بریز و بپاش میکنم( در حد خودمون) که فکر نکنه مستقل از همه خوشیاش میتونه بزنه

البته اثرات اقساطم هست دیگه

یه کم محتاط بریم جلو ببینیم چی میشه

قربونت🤗اره مرد خسیس خوب نیستشوهرم یجوری شده که انگار مراقب کم کردن هزینه هاستاین بدهدرصورتیکه به شد ...

خسیس نمیشه بنظرم این حالتش بخاطر بی ثباتی قیمتاس... 

ای بابا بابای ما هم دایی هست چرا پس برعکسه اینجوری نیستند یا حتی شوهرم البته اینکه زمینی هم وجود ندا ...

بابای منم داییه

ولی فعلا یکی از عموها ( دایی خواهرزداه ها میشه😂) داره خونه شهرستان رو بالا میکشه

بعد کسیم ازش نمیخره چون همه میدونن این خونه ورثه داره شر میشه بعدا

اتفاقا یه زمینم هست کیه که بره دنبالش؟

بابای منم داییهولی فعلا یکی از عموها ( دایی خواهرزداه ها میشه😂) داره خونه شهرستان رو بالا میکشهبعد ...

بقیه خواهربرادرا هماهنگ کنن و برن پیگیری کنن چرا یکی بخوره بقیه نخورن