2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563211 بازدید | 156312 پست
اره از نظر احساسی وابسته م ولی از بقیه لحاظ میتونم از پس خودم بربیام

حق داری تنها تو یک شهر دیگه واقعا سخته .ولی یک این دفعه تلاش کن.

البته من همیشه تو صحبتا بااطرافیان اینو میگم هیچ کس نمیدونه تو خونه فلانی چی میگذره و چه رفتاری داره .

مثلا یه بنده خدایی شوهر جالبی نداره خواهراش میگن تقصیر تو تو باید جوابش بدی و فلان کار بکنی و...

ولی اونا باشوهر خودشون مقایسه میکنن که اگه اون رفتار کنن جواب میگیرن شاید شوهر این طور دیگه ای رفتار کنه .

همه یه نسخه نمیشه داد

قشنگ میتونم تصور کنم تا یک سال هم همین شکلی میتونه ادامه بده 😁

همیشه پیش قدم شدی و نتیجه خوبی نداشته 

اینبار بیا برعکس عمل کن شاید اثر کرد 

می‌دونم سخته ولی بالاخره اونه که باید کوتاه بیاد 

غذا رو خودش پخت ، ظرفم خودش شست، کار دیگه رو که خودش نمیتونه انجام بده اصلا برفرض به اونم توجه نداشت

جسارته ولی ایشون اگر نیاز مالی پیدا کنه به راحتی برای آشتی پیش قدم میشه چون منبع مالیش شمایی

ققنوس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه از همه اینا عصبی بودم که سر شوهره خالی کردمولی الان خواست بره سرکار ازش عذرخواهی کردم

آرام جان با تک‌تک سلولای بدنم 😁 درکت میکنم..

انقدر بالا میورد خسته ناتوان بودم از شستن 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

فوق العاده عصبی از خستگی از کار خونه..

با اینکه مامانم میومد سر میزد اما همش خسته بودم...

شب بیداری فوق العاده زیاد ...

بزار باهات رو راست باشم

منم سر شوهرم خالی میکردم 😄

امروزم خالی کردم 😍😄

ظرف میشستم هی میگفت اینوبده اونو بده بزارم رو کابینت

آب بده اسکاج بده هوووف

یهو باباش اومد گفتم بدو بدو بینم پیش بابات

بعد داد زدم بابا من خستم مسلمون 😡 خونه رو جارو کن عه هی غذا هی ظرف 😡😡😡

و او جارو کرد 😎😄

پس تنها نیستی 😎

ببین این اعصاب خوردیا راستش بیشتر میشه

نگران از دندون ..یهو دستش زیرش گیر نکنه..دمر نشه و...

نمیتونی از پیشش تکون بخوری 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

در مورد آمپول عملت...

منم اینطور شدم اون اوایل خیلی درد بدی مبگرفت تکرار میشد...

ب مرور خوب شد...

فقط از خدا می‌خوام صبرتو تحملتو زیاد کنه عزیزم😘😘 

تا میتونی خودتو تقویت کن...کلسیم ویتامین میوه غذاهای چرب و چیلی 😋 خیلی هم برای خودت هم برای خانم کوچولو عالیه 🥰

حق داری تنها تو یک شهر دیگه واقعا سخته .ولی یک این دفعه تلاش کن.البته من همیشه تو صحبتا بااطرافیان ا ...

درست میگی عزیزم این روش هم امتحان میکنم و بیشتر از دفعات قبل سرسنگین میمونم که ببینم عکس العملش چیه و بالاخره میاد عذرخواهی کنه یا رفتارشو توضیح بده یا نه... کلا همیشه خودشو محق میدونه 

مثلا فرض کن میخواد از دلم دربیاره، میاد میگه ببخشید که تو ناراحت شدی و من مجبور شدم بابت رفتاری که اصلا اشتباه نبوده عذرخواهی کنم. من چشام چارتا میشه

یعنی حتی موقع ببخشید گفتن هم انگشت اتهام رو میگیره سمت من

سیاستمدار خوبی از توش درمیاد 😁

عاطفه با ماشین و طلا و وام اینا نمیشه بخریش و بدی رهن؟ الهی خونه دار شین بخدا خبر خونه دارشدنت نمیدو ...

غریبه نیستی همه اینارو حساب کردم 😄 اما خب جای خالی برای وام نداریم...

اگه بدونی چقدر دوست دارم از اعتبار اسنپ پی ام طلا بخرم

اصلا جا نداریم..

میدونی خرج خونه هم هست گرونی هم هست

خرج بچه هست

اینا نمبزارن وام بردارم..

دوست مهربونم 🤗 دوست با محبت من 🥲😘😘😘

بچه ها همسر حتی یک کلمه حرف هم باهام نزده از دیروز، تا کی اینطوری بمونم؟فقط صبح داشت میرفت بیرون برا ...

تا زمانیکه حرف نزده تو هم حرف نزن 😡

گاهی خنده ام میگیره از کاراتون😅

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

همیشه پیش قدم شدی و نتیجه خوبی نداشته اینبار بیا برعکس عمل کن شاید اثر کرد می‌دونم سخته ولی بالاخره ...

من چندوقته پولی بهش ندادم، اینقدر خودم وام گرفتم که همه درامدو دارم قسط میدم. طلاهامم که بهش گفتم نمیفروشم به هیچ وجه. الانم قایمشون کردم

اونم  از وقتی شهرو عوض کردیم و مغازه رو بسته و دنبال کار آزاد رفته، درآمدش بیشتر شده. حساب کتاب هم از من گرفته... ایضا اخلاقشم عوض شده....

غریبه نیستی همه اینارو حساب کردم 😄 اما خب جای خالی برای وام نداریم...اگه بدونی چقدر دوست دارم از اع ...

انشالله زودتر درآمد بیشتر بشه و هم خونه بخری و هم نیازی به وام اسنپ نداشته باشی برای خرید طلا. کیلو کیلو طلا بخری 

بچه ها به سرم زده مغازه بزنم که سرگرم بشم

رهن و اجاره ها اینجا فوق العاده بالاس

تو دیوار دیدم یه مغازه تو طبقه بالای یه پاساژ گذاشته بود که تک و توک مغازه هاش فعالن. به نظرتون همچین جایی مغازه بگیرم خوبه؟ یا ارزش نداره؟ بشینم خونه کشکمو بسابم؟ 

فردا میخوام برم مغازه رو ببینم. ۲۰ تومن رهن خواسته. اگر اوکی بود برم طلاهامو بذارم بانک کارگشایی ۲۰ تومن بگیرم بدم رهن مغازه.

بعد تبلیغات کنم تو دیوار و تراکت و... شاید مشتری جذب شد. یا بیخیالش بشم؟

از صبح دارم بهش فکر میکنم. نظر شما چیه؟ 

غریبه نیستی همه اینارو حساب کردم 😄 اما خب جای خالی برای وام نداریم...اگه بدونی چقدر دوست دارم از اع ...

مثلا یه وام خوب گیرت میومد یه مبلغی ازش رو میذاشتی تو حسابت باهاش اقساط رو پرداخت میکردی ازون ور قسطای قبلیتونم خب تموم میشد دیگه...بازم جویا باش من خیلی پیله هستم تو این مورد😁🤣🤣🤣شوهرم زمین رو که خریده بود خب ماشینشو فروخته بود دیگه و ماهم صفر شدیم هیچ پول و طلایی نمونده بود تازه رهن مغازه هم باید میدادیم... هی میگفتیم زمین فروش بره ماشین بخریم تا اینکه بهش گفتم وام بگیر گفت پولم کجا بود بخوابونم وام بگیرم انقد گفتم و گفتم تا جور شد حداقل پامون رو زمین نیست🤲انشالله برای شماهم جور شه 🤲🤲🤲🤲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

از طرفی چندوقت دیگه هم اینجا هوا گرم میشه باید کولر هم بخرم برا مغازه. احساس می‌کنم همون کشکمو بسازم به نفعم باشه 😁

ولی دوس دارم تو اجتماع باشم. من مجرد بودم فعال بودم. الان منفعل شدم. انجمن شعر و داستان میرفتم. سرکار میرفتم. انجمن های گیاهخواری میرفتم. دورهمی با دوستا و... سفر و گشت و گذار و... پیج اینستا داشتم چقدر فعال بودم اونجا و مطلب می‌نوشتم. از وقتی ازدواج کردم کلا همه چی کنسل شد. چندروز پیش خواهرم میگه پیجتو ادامه بده خیلی خوب بوده و فلان. گفتم دیگه دل و دماغشو ندارم. اصلا حرف زدنم نمیاد