2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2567323 بازدید | 156614 پست
یه مسایلی پیش اومد که ترجیح خانواده به تغییر شهر بود. ببین شهری که من زندگی میکنم با شهر پدریم فرق د ...

من همیشه میگم با یه شهر یا قومیتی وقتی مشکل دارن خب چرا میان برا وصلت....ولی کلا وصلت با غیرهم زبون و اینا یه سری چالشای بیشتر نسبت به بقیه ازدواجا داره آدم با خواهر وبرادرشم کلی اختلاف داره چه برسه... ولی اینکه از متراژ خونه و این چیزای طرف ایراد بگیرن خیلی زشت تر هست اونم تو این دوره زمونه ی سخت...خیلیا نمیتونن مدیریت کنن به مشکل میخورن. من که فاصله گرفتم و راحتم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کادوی دیشبم بود نمیدونم خواسته .... کنه یا از محبتش بوده.البته که خودش یادش نبود مامانش بهش گفته

عزیزم من سه ساله ازدواج کردم همسر هرسال یادش میره نه کادویی نه گلی هیچی به هیچی... باز خوبه همسر شما گل خریده حالا هرنیتی داشته و هرکی بهش گفته چه اهمیتی داره مهم نتیجه س...

عزیزم یه این دفعه رو مقاومت کن بزار ببینه تو میتونی سخت رفتار کنی خودت نمیخای نکه نمیتونی

ممنون گلم ادامه میدم ببینم اخرش چیکار میکنه

منم از دیروز آشپزی نکردم امروز خودش نهار درست کرد خورد! اونم حتما با خودش میگه ببین میتونم بدون تو زندگی کنم و آشپزی کنم و... 🤣

عزیزم من سه ساله ازدواج کردم همسر هرسال یادش میره نه کادویی نه گلی هیچی به هیچی... باز خوبه همسر شما ...

ماری چیزی که باعث شد عاشقش بمونی چیه؟  

ها😒😒😒😒الان قهرکرده باهات؟🙄

هروقت من ناراحت میشم اون قهر میکنه. بعدش که اشتی میکنیم میگم چرا عوض اینکه بیای از دلم دربیاری قهر کردی میگه من از دست خودم ناراحت بودم! یا میگه تو ناراحت بودی من میترسیدم بهت نزدیک بشم یه وقت منو نکشی!

انگار چندبار تا حالا کشتمش 😁 

آرام جان وقتی همسرت خونه اس ونینی خوابه میتونی دوسه مدل خورشت درست کنی بزاری فریزر،یه ساعت قبل ناهار ...

یها جونی من هر روز وقتی دخترم صبح ها خوابه میپزم اما امروز نخوابید اصلا.

بعد بعضی روزها خیلی خستم دلم میخواد منم باهاش بخوابم صبح ها،دوست دارم کسی یادم کنه مثلا بگه امروز فکر غذات نباش بیا پیش ما.

ولی دوست ندارم غذای فریزری رو.قبلا میخوردم جدیدا نمیدونم چرا ذائقه ام عوض شده.

هروقت من ناراحت میشم اون قهر میکنه. بعدش که اشتی میکنیم میگم چرا عوض اینکه بیای از دلم دربیاری قهر ک ...

ایندفعه واقعا آشتی نکن خیلی خیلی ریلکسه اصلا به خودش فشاری نمیاره!

تا حد توانت صبر کن زنگ هم نزن از صحبتات متوجه شدم شاید بصورت قلبی خیلی وابسته باشی اما در عمل خودکفا ...

اره از نظر احساسی وابسته م ولی از بقیه لحاظ میتونم از پس خودم بربیام

فدای تو عزیزم همون رسیدگی به نی نی کلی کار مفیده 🥰فقط حسابی به خودت برس و سعی کن از تک تک لحظه ها ل ...

واقعا خیلی کار بزرگ و سختی کردی سوگل بانو جان

دو قلو واقعا دست تنها سخته

برچسب جلوی نور رو میگیره؟بهتر نیس بجاش یه پرده ی پارچه ای بخریمن برا اتاق دخترم چندمتر پارچه صورتی خ ...

پرده ساتن داره اما انگار نه انگار

منم شاید پارچه ای بخرم بنظرم بهتر میگیره

فعلا اینا رو موقتی زدیم

یک برچسب یکماه طول کشید بزنه

تا خرید پرده بچه یکسالش شده