2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2620087 بازدید | 160283 پست
عروسی از چه ساعتی هست مگه ؟ اره عکاس هم فکر خوبیه ولی خواهر من ببار جای آتلیه از همین عکاس تالار ..ب ...

احتنالا 7.ولی تا رادمانو اماده کنم و خودمم بعد ارایشگاه لباس بپوشم یه ذره طول میکشه.

عکاس خود جاریم. عکاسش حرفه ایه. از 5 تا عکاس معروف منطقس. من که نمیشناسمش ولی خودش خیلی تعریف میکرد از کار عکاسش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتنالا 7.ولی تا رادمانو اماده کنم و خودمم بعد ارایشگاه لباس بپوشم یه ذره طول میکشه. عکاس خود جاریم. ...

لباستو تو سالن آرایشی نمیپوشی؟ میکاپت خراب نشه

اوووووو چه کلاس بازیا جاری داره

پس مطمعنه خوبه

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...

لباستو تو سالن آرایشی نمیپوشی؟ میکاپت خراب نشه اوووووو چه کلاس بازیا جاری داره پس مطمعنه خوبه

فک نکنم. چون باید بیام خونه اقایونو اماده کنم. اگه نکنم شوهرم ساعت 10 شبم اماده نمیشه. باید هی دور خودش بچرخه😏😏لباس از پایین تنم میره😁😁

اره تازه میگه خواستم برم فلان جا، گرون بود. مجبور شدم اینو انتخاب کنم😐😐😐

فک نکنم. چون باید بیام خونه اقایونو اماده کنم. اگه نکنم شوهرم ساعت 10 شبم اماده نمیشه. باید هی دور خ ...

وای از دست این مردا

اوووو چه چصیا میاد به قول بچه ها

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...

خوب کردی اول شدی بیا بگو من پزتو بدم بعد بشی دختر مردم که درس میخونه بکوبمت تو سر پسرم 🤣🤣

آخجون😁😁😁

فقط نگو چند سالشه

از اینکه بچه مثبت درسخون باشم که به بقیه منو سرکوفت بزنن لذت میبرم🤯🤯🫣🫣😁😁

آقا بخدا شوخیه

تحلیل روانشناسی نکنید که عقده داره و ...

من اینجا ریشه در خاکم🥺

جیران چشم بصیرت داره میدونه قسژاشو بندازه گردن کی لابد یه چیزی دیده دیگه ما هم کورکورانه تقلید میکنی ...

دیدی من پیشگویی کردم کار دولتیش جور میشه؟

یادته؟

یادته تاریخ دادم گفتم پنت میخره؟

بعد ۴ تا قسط رو گردن نمیگیره

من اینجا ریشه در خاکم🥺