2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2622240 بازدید | 160398 پست
دقیقا فامیل شوهر منم( به جز ۲ نفر) از حسودی تبریک نگفتن والا طرف ماکروفر دست دوم خریده بود، من تبری ...

کاری به این دوست خوبمون ندارم که تحت تاثیر جو منفی تبریک نگفتند و حسادتی نداشتند. 

ولی من خودم اعتقاد دارم اونی که تبریک میگه ممکنه حسود باشه ولی اونی که نمیگه انقدرررررر درجه حسادتش بالاست که نمیتونه این قضیه رو برای خودش هضم کنه و یه تبریک خشک و خالی بگه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته آخر اسفند ۸۲  برای اولین بار رفتم آزمون شهری  رد شدم  آزمون بعدی فرور ...

دقیقا جیران جون من هم یک بار جریان راننده شدنم رو تعریف کردم .

من بعد از گواهینامه گرفتن که مثل شما سال ۸۲ بود و دومین بار قبول شدم تا سال ۸۵ چون ماشین نداشتیم رانندگی نکردم .

سال ۸۵ یک پراید صفر ثبت نام کردم که تحویلش یک الی ۲ ماه بعد بود اسمم رو نوشتم کلاس که تمرین کنم .

وسط جلسات ماشین خودم رو تحویل دادن و چند جلسه با ماشین خودم رفتم تمرین که مادرم هم باهام میومد .

یک روز مادرم شیفت بعد از ظهر بود و من باید از خونه میرفتم آموزشگاه و مادرم از مدرسه میومد که کلی به من سفارش کرد چون تنها بودم اون جلسه رو ماشین خودم رو نبرم و با ماشین آموزشگاه تمرین کنیم .

ولی از اونجایی که من از بدو تولد هر کاری خودم دوست داشتم و مطمئن بودم درسته رو انجام دادم ماشین رو برداشتم و یک مسیر نسبتا طولانی و اون هم یک ساعت پر ترافیک رو تنهایی رانندگی کردم .

دوستان کرجی میدونن از سمت سه راه حسن آباد تا چهارراه مصباح .

دیگه بعد از اون من واقعا ترسم ریخت و راننده شدم . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

دوستان شیرازی حیفه این روزا رو تو خونه بگذرونید هوا عااالی 

من و دوستم ۵ عصر زدیم بیرون . 

اول رفتیم گلخونه های قصر دشت بعد کوچه باغ .واااای تا ۸ که رسیدم خونه فقط راه رفته بودیم 

چه هوایی به به. 

چشممون کلللی گل و گیاه و تصویر قشنگ دید  

جاتون سبز 

دوستان شیرازی حیفه این روزا رو تو خونه بگذرونید هوا عااالی  من و دوستم ۵ عصر زدیم بیرون .  ...

سلام دنیا گلی خوبی 

شما هم اگه امکان داره میشه بگید کجای شیراز هستید؟ 

خونه اون طرف ها جوریاس؟ 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

بچه ها از همون جریان نصف دلمه 😂😂تاحالا (البته موارد خییییلی زیاد بوده ولی دیگه این تیر آخر بود)

دیگه اصلاااا دلم نمیخاد به بچه هاش چیزی بدم و از این حسم بدم میاد چون آدمش نیستم 

منم که ماشاالله همیشه یادرحال شیرموز درست کردنم یا بلال و پفیلا یا چیپس و کیک و ........ 

بچه هاش هم که انگار بو میکشن همش پایینن و من حقیقتن اعتراف میکنم که اصلااا دلم نمیخاد چیزی بهشون بدم 

خیلی حس بدیه ولی متاسفانه دچارش شدم😑😑😑😑خدالعنتت کنه دلمه😐

بچه ها از همون جریان نصف دلمه 😂😂تاحالا (البته موارد خییییلی زیاد بوده ولی دیگه این تیر آخر بود) د ...

حق داری والا..بچه هر مادری برا خودش عزیزه🌹منم بودم بهم برمیخورد😞

ولی فک نکنم طرفت آدمی باشه که بگیم توبه بچه های اون بده بزار اون خجالت بکشه🤨چون اگه قرار به خجالت کشیدن بود تاحالا باید آب میشد میرفت زیر زمین🤛👊

ولی مهربون میزنی بازم میدی خوراکی به بچه هاش😂 

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

حق داری والا..بچه هر مادری برا خودش عزیزه🌹منم بودم بهم برمیخورد😞 ولی فک نکنم طرفت آدمی باشه که بگ ...

دادم بابااااا 

ویتامین‌های بدنشون کلن اینجا تامین میشه می‌رن خونشون 🤣🤣🤣🤣

از صبح دوبار شیرموز و معجون  دادم یک بار بلال 

الان هم گشنه شدن براشون املت زدم 😂😂😂

خوشبحال مادرشدن 😅

من هفته آخر اسفند ۸۲  برای اولین بار رفتم آزمون شهری  رد شدم  آزمون بعدی فرور ...

اخی😍 ان شالله مام برا نسل بعد نی نی سایت بیایم خاطره شو بگیممم 

خدایا ماشین خریدن برا خود خودمم جزوش باشه 

مرسی 😍😅

یکی از بچه ها فقط مستقل دیده 😄

@atefe71h  

عاغا یهو هواتو کردم عاطفه 

حس کردم باید صدات کنم 

بعد کاربریتو دقیق نمی‌دونستم رفتم تو اعلاناتم .

لامصب ۵۰ صفحه رفتم عقب یه لایکتو پیدا کنم 😐😐😐

اومدم منصرف شم دیگ 

بگم ی لایک نکرده منو🚶

کجایی بیا پاسخگو باش🤨😅