2777
2789
عنوان

شوهرم فقط دخترارو فالوو میکنه😩

318 بازدید | 31 پست

330 تا فالووئینک داره با اطمینان میتونم بگم بالای 250 شون دخترن 

بهش بگم آنفالووشون کنه؟

خیلی زود عصبی میشه میترسم دعوامون بشه🥲

منم خیلی حساسم همش رو مخمه این جریان😭

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم نباشه برات  

اینو کسی بهت میگه که دوسال پیش تو این مرحله بود ولی الان دیدم با فالو کردن دخترا هیچ اتفاقی نمیوفته مهم خودمم که شوهرم مثلم پیدا نمیتونه بکنه

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

لعنت به فضای مجازی که همه زندگیا رو داره نابود میکنه 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

مطمعن باش به وقتایی و نیستی بهشون پیام میده قول بدم داشته.منم شوهرم....

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

😐😶😶😶😶😶 عجب 

شوهر من ک قطعا از این کارا نمیکنه اصلااااا 

ولی اگه هم‌میکرد و اخلاقش هم جوری بود ک نتونم اعتراض کنم و بترسم ازش..  دیگه شوهر نبود ک   شوهر سابق بود🤦🏻‍♀️

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎