2777
2789
عنوان

آمپول hcg

331 بازدید | 48 پست

سلام من 9 مرداد آمپول hcgزدم الان 10 روز گذشته روز 8 ام که میگید بارداری کاذب تو بی بی چک نشون میده برای من منفی بود ولی امروز که 10 روز شده بی بی زدم مثبت شد به نظرتون کاذبه؟

انشالله ک مثبته..عزیزم شما هاچ ام جی و اینام زده بودی؟؟ مشکلتون چی بود ک اچ سی جی رو زدی؟؟

اگ امپول زدی فولیات چ اندازه بودن؟

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دیروز منفی بوده امروز مثبت به احتمال زیاد بارداری ولی واسه اطمینان دو روز دیگه هم بزن ی دونه

عزیزم شما باردار بودی؟

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

خوردن دارو

امپول

عمل 

همه اینا ۵۰ در ۵۰ ادم نمیتونه به طور صد درصد بگه بارداری یا نیستی

صبر کن از موعودت ک گذشت ازمایش بده عزیزم انشاالله ک بارداری

چون بعضی از دارو ها رو هورمونات تاثیر داره و ممکن کاذب باشه

حتی ازمایش هم مثبتم نشون بده ولی عدد بتا پایین باشه باز میگن بیا تکرار کن🌺🌺

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

خوردن دارو امپول عمل  همه اینا ۵۰ در ۵۰ ادم نمیتونه به طور صد درصد بگه بارداری یا نیستی صبر ...

دعاکنید خیلی خسته شدم البته هر چی خیر خدا باشه راضی ام به رضای پروردگار

انشالا عزیزم  درکت میکنم منم مثل توام ماه پیش زدم روز ۱۶ آمپول پریود شدم اینماه هم قراره بزنم ...

ان شالله خدا به همه کسایی که نی نی می خوان یه نی نی سالم بده به توام بده عزیزم. چند وقته اقدام کردی؟

خوردن دارو امپول عمل  همه اینا ۵۰ در ۵۰ ادم نمیتونه به طور صد درصد بگه بارداری یا نیستی صبر ...

عزیزم من تو گلوم 3 روزه احساس خفگی میکنم انگار حالم می خواد بهم بخوره آب تو دهنم جمع میشه ولی حالم بهم نمیخوره اینا ام ممکنه به خاطر آمپول باشه؟