سلام من 9 مرداد آمپول hcgزدم الان 10 روز گذشته روز 8 ام که میگید بارداری کاذب تو بی بی چک نشون میده برای من منفی بود ولی امروز که 10 روز شده بی بی زدم مثبت شد به نظرتون کاذبه؟
عه..مشکل شما چی بود؟؟ هاچ ام جی هم زده بودی؟؟چرا ادم با فولی بالغ ازادشده نباید باردار بشه اخه😥
چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ
منم تحرک شوهرم یکم کم بود دوسه ماهه قرص میخوره خودمم فولی نداشتم با هاچ ام جی و سینال اف اینا فولیام اوکی شدن انگاری..حالا باز باید برم نمیدونم دقیقا کی ازادسازی بهم میده.خیلی نگرانم..اصن شوهرم همکاری نمیکنه باهام.دعاکنین اخرین بارم باشه..
چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ
من تنبلی تخمدان دارم نه اچ ام جی نزده بودم فقط روزی سه تا لتروزول خوردم روز ۱۲ فولی بالغ داشت ...
منم تنبلیم شدید بود ..باامپولا ۱۰/۱۲تافولی خوب داشتم دکتر ک خیلی از نتیجش راضی بود اما میترسم بخاطر تعداد زیادش این ماه دارویی ندن ک اقدام کنم...دکترمم دوساعت راهشه بسختی میرم بقران