2777
2789
عنوان

آمپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 48 پست
عزیزم من تو گلوم 3 روزه احساس خفگی میکنم انگار حالم می خواد بهم بخوره آب تو دهنم جمع میشه ولی حالم ب ...

البته ک بدن با بدن فرق میکنه..نشنیدم کسی اینطوری بشه

شاید تو بارداری و بخاطر بارداری اینطور شدی

اگه خیلی اذیت میشی به دکتر بگو 🌺

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته ک بدن با بدن فرق میکنه..نشنیدم کسی اینطوری بشه شاید تو بارداری و بخاطر بارداری اینطور شدی اگ ...

آخه آمپول زدم خوب بودم تقریبا بعداز7 روزاینجوری شدم

نه عزیزم روز ۱۶ آمپول پریود شدم

عه..مشکل شما چی بود؟؟ هاچ ام جی هم زده بودی؟؟چرا ادم با فولی بالغ ازادشده نباید باردار بشه اخه😥

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

نه عزیزم فقطhcgزدم دوتا شوهرم خیلی ضعیف بود 

منم تحرک شوهرم یکم کم بود دوسه ماهه قرص میخوره خودمم فولی نداشتم با هاچ ام جی و سینال اف اینا فولیام اوکی شدن انگاری..حالا باز باید برم نمیدونم دقیقا کی ازادسازی بهم میده‌.خیلی نگرانم..اصن شوهرم همکاری نمیکنه باهام‌.دعاکنین اخرین بارم باشه..

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

عه..مشکل شما چی بود؟؟ هاچ ام جی هم زده بودی؟؟چرا ادم با فولی بالغ ازادشده نباید باردار بشه اخه😥

من تنبلی تخمدان دارم 

نه اچ ام جی نزده بودم فقط روزی سه تا لتروزول خوردم روز ۱۲ فولی بالغ داشتم روز ۱۴ هم دوتا آزاد سازی زدم والا چه میدونم انگار قسمت نیست 

دکتر که زیاده اما خوب همشون ی دارو رو میدن

شما استرادیول هم خوردی؟

چند سالته ؟ چند ساله ازدواج کردی ؟ باید دارو مصرف بشه عزیزم اگه از داروشیمیایی خسته شدی گیاهی ام خوب ...

من متولد ۷۰ هستم پنج ساله عروسی کردم حالا دارم اصلاح سبک زندگی انجام میدم اگه اسمش شنیده باشی 

منم تحرک شوهرم یکم کم بود دوسه ماهه قرص میخوره خودمم فولی نداشتم با هاچ ام جی و سینال اف اینا فولیام ...

شوهر من کلا داغون بود تحرک و تعداد و اشکال همه مشکل داشت اتفاقا امروز داره میره آزمایش بده دوباره بعداز 8 ماه

من تنبلی تخمدان دارم  نه اچ ام جی نزده بودم فقط روزی سه تا لتروزول خوردم روز ۱۲ فولی بالغ داشت ...

منم تنبلیم شدید بود ..باامپولا ۱۰/۱۲تافولی خوب داشتم دکتر ک خیلی از نتیجش راضی بود اما میترسم بخاطر تعداد زیادش این ماه دارویی ندن ک اقدام کنم...دکترمم دوساعت راهشه بسختی میرم بقران

من متولد ۷۰ هستم پنج ساله عروسی کردم حالا دارم اصلاح سبک زندگی انجام میدم اگه اسمش شنیده باشی 

عزیزم سنت هنوز خوبه ان شالله زودبتونی باردار بشی 

تا حالا نشنیدن زندگی سبک چی هست؟