2777
2789
دیشب شام چی خوردی؟

از شام نیست 

سر شب تشنه بودم شدید 

آب زیاد خوردم 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ اخ منم نصف شب آب بخورم اینطوری میشم پاشو یه لقمه نون بخور درست میشی

باشه

مرسی 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
خیلی خووبه ،( با اینکه میگن ظهر ۱۰ مین بخوابید،، تو سرکار خیلی خسته میشم دمه ظهر ، بشه میخوابم کمی ت ...

اره ده دیقه گاهی شده چشممو ببندم ولی یه جور خواب سبک و هوشیار . حق دارین سر کاررآدم نیاز داره 

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒

سایت خلوت هم خوبه ها 

آدم به همه تاپیک ها میرسه 

سایت خلوت هم خوبه ها  آدم به همه تاپیک ها میرسه

مگه واجبه به همشون برسه؟😄

نخ خوب نیست اخه یکی سوال داشته باشه ممکنه اون چند نفر کمی که بیدارن بلد نباشن خب

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒
مگه واجبه به همشون برسه؟😄 نخ خوب نیست اخه یکی سوال داشته باشه ممکنه اون چند نفر کمی که بیدارن بلد ...

اینم حرفیه