شوهرم قرار بود وام بگیره ولی همش میپیچونن ما قراره خونه پیش خرید کنیم ثبتنام مسکن ملی کردیم به اسم من هست آورده سومیم میشه ک باید بدیم من یکبار گفتم الان دستت خالیه طلا هست حالا از وقتی سراغ وام هاشو میگیرم که چیشد میپیچونه ک خبری نیست فعلا بستس نمیدن با اینکه پول به گفته خودش قرض کرده بود تا چندماه تو حساب بود تا وام جور بشه حالا هروقت میگم پول بخوان چکار کنیم میگه خودت گفتی طلا هست دیگه حالا نمیدونم چکار کنم طلا بفروشیم یانه چون هم خودش پول داره یکم هم وام رو نمیره بپرسه میدن یانه ؟
وام ها که بستن واقعا. بله طلا میدادم به همسرم. همسرم ادم شریک همه چیز ادمه. متقابلا ایشون هم باید اینطور باشه
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
بله طلا رو گزاشتن برای همچین روزی ک ب داد شوهرم برسم
ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
نه اینطوری نذاشته بودیم اینطوری میشه راحت گرفت. وام عادی بود که همه بسته ان
شوهرم پول گذاشته بود پنج ماه میگه خبری نشده رفته حالا مهر گذاشته ببین اونجا میدن والا منم موندم راست ...
چه بانکی؟ تو اطرافیانم یه نفر اینطوری وام گرفت. فک کنم سپه میده راحت تر