2777
2789
عنوان

خانما شما باشین طلا میدین

174 بازدید | 14 پست

طلارو میدید؟

شوهرم قرار بود وام بگیره ولی همش میپیچونن ما قراره خونه پیش خرید کنیم ثبت‌نام مسکن ملی کردیم به اسم من هست آورده سومیم میشه ک باید بدیم من یکبار گفتم الان دستت خالیه طلا هست حالا از وقتی سراغ وام هاشو میگیرم که چیشد میپیچونه ک خبری نیست فعلا بستس نمیدن با اینکه پول به گفته خودش قرض کرده بود تا چندماه تو حساب بود تا وام جور بشه حالا هروقت میگم پول بخوان چکار کنیم میگه خودت گفتی طلا هست دیگه حالا نمیدونم چکار کنم طلا بفروشیم یانه چون هم خودش پول داره یکم هم وام رو نمیره بپرسه میدن یانه ؟

وام ها که بستن واقعا. بله طلا میدادم به همسرم. همسرم ادم شریک همه چیز ادمه. متقابلا ایشون هم باید اینطور باشه

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله طلا رو گزاشتن برای همچین روزی ک ب داد شوهرم برسم

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
واقعا بستس ؟

اره بستس. ما که نشد اصلا بگیریم

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
پول گذاشته بودید کدوم بانک 

نه اینطوری نذاشته بودیم اینطوری میشه راحت گرفت. وام عادی بود که همه بسته ان

نه اینطوری نذاشته بودیم اینطوری میشه راحت گرفت. وام عادی بود که همه بسته ان

شوهرم پول گذاشته بود پنج ماه میگه خبری نشده رفته حالا مهر گذاشته ببین اونجا میدن والا منم موندم راست میگه یا دروغ 

شوهرم پول گذاشته بود پنج ماه میگه خبری نشده رفته حالا مهر گذاشته ببین اونجا میدن والا منم موندم راست ...

چه بانکی؟ تو اطرافیانم یه نفر اینطوری وام گرفت. فک کنم سپه میده راحت تر

پست بانک پول گذاشته بانک مهر هم گذاشته هشتاد ولی گفت ده تومن بیشتر نمی‌ده می‌دونم داره دروغ میگه ک من بگم بی خیال بریم طلا بفروشیم 

سپه هم پرسیده گفته چهار ماه باید بزاری

ولی بانک مهر الان ده تومن بهش میده ولی زورش میاد الان بره بگیره نمی‌فهمه لنگیم حالم ازض بهم میخوره خیلی پول دوست ماشین دوست مال خودشو زورش میاد دست بزنه اما برای منو راحت دوست داره بفروشه