2777
2789
عنوان

پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا پیر چیه من یکیو میشناسم 45 سالگی بچه دار شد

خستم کم اوردم شوهرم ذوق داشت حتما این ماه میشم چون مریودم منظمه این گاه سه روز عقب انداتم حالا چجوری بگم پریود شدم😭😭

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

عزیززززززم...نگو امیدی ندارم پس اونایی که بعد ۸سال بچه دار میشن چی؟؟؟یه فامیلمون بعد ۱۵سال بچه آورد...شیطان ناامیدی رو تو دلت میندازه....مگه نمیدونی خدا بزرگه امیدت به خدا باشه...اگه قسمتت بچه ی صحیح و سالم و صالح باشه خدا حتما میده بهت...تو دلت همیشه بگو خدایا راضیم به رضای تو

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

من یه دختر ۴سال و نیمه دارم ، برای دومی ۲ ساله تقریبا 

باز خوبه خدا رو شکر ی دونه داری خدا برات نگهش دارا عروسش کنی....کاش خدا نگام میکرد

عزیزم انشاالله به زودی خدا یه بچه سالم و صالح بهتون بده

من دیگه امیدی ندارم.این ماه سه روز عقب انداختم شوهرم خوشحال بود بعد دوازده سال حالا بهش چی بگم😭😭

عزیززززززم...نگو امیدی ندارم پس اونایی که بعد ۸سال بچه دار میشن چی؟؟؟یه فامیلمون بعد ۱۵سال بچه آورد. ...

من ۱۲ ساله بچه ندارم تو امضام هست

😭😭😭ب شوهرم چی بگم 

عزیزدلم...بگو انشاالله سری بعد ...پریود شدم 

گلکم اون درک داره می‌فهمه...نباید روحیتون رو ببازین که....بعدشم تو تجربه داری بزار ده روز از پریودت که گذشت بی بی بزنین بعد که مطمعن شدین ذوق کنین تا اینجوری اذیت نشین...استرس سم هست برای جفتتون.موقع اقدام هم ذهنتو آروم کن و اصلا به چیزی فکر نکن. 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

عزیزدلم...بگو انشاالله سری بعد ...پریود شدم  گلکم اون درک داره می‌فهمه...نباید روحیتون رو بباز ...

الان بهش گفتم گریه کردم اون منو دلداری میده ولی میدونم ناراحته

من دیگه امیدی ندارم.این ماه سه روز عقب انداختم شوهرم خوشحال بود بعد دوازده سال حالا بهش چی بگم😭😭

عزیزم توکلت بخدا باشه به وقتش یه دسته گلش رو بهت میده الانم مطمئن باش شوهرت درکت میکنه، دوست منم چند ساله که منتظره هر سری میره دکتر میگه ۵۰ درصد مشکل تو استرسته اونو بزار کنار تا باردار بشی ، شما هم استرس رو بزار کنار و بیخیال باش انشاالله نتیجه میگیری، از ته دلم برات دعا میکنم انشاالله بحق حضرت ابولفضل زود زود مامان بشی❤