2777
2789
عنوان

پریودی

146 بازدید | 27 پست

این ماه هم پریود شدم امام حسین زجه هامو ندید داغونم ....خدایا چرا من چرا دلم نباید خوش باشه چرا نباید خوشحالی ازته دل کنم .دارم دق میکنم😭😭

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به وقتش اگه به صلاحت باشه خدا بهت میده...فقط استرس رو از خودت دور کن و بسپار به خدا...فقط اقدام کن و فراموش کن منتظر نباش...تو اوج بی خبری مادر میشی...انشاالله تاپیک بزنی منم تگ کنی و خوشحالی و ذوقتو ببینم...انشاالله اشک شوق بریزی آمین.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

به وقتش اگه به صلاحت باشه خدا بهت میده...فقط استرس رو از خودت دور کن و بسپار به خدا...فقط اقدام کن و ...

دیگه امیدی ندارم خسته شدم دو روز عقب انداختم شوهرم خوشحال بود گفت فردا میرم بیبی چک میگیرم الان شدم😭چجوری بهش بگم پریود شدن

عزیزم عمیقا درکت میکنم که چه حسی داری 😥😥😥😥😥😭😭😭

خیلی سخته دو روز عقب انداختم شوهرم گفت فردا بیبی چک میخرم الان چجوری بگم پریود شدم لعنت ب من

خیلی سخته دو روز عقب انداختم شوهرم گفت فردا بیبی چک میخرم الان چجوری بگم پریود شدم لعنت ب من

و منی که بهد از کلی دارو و دوا فهمیدم به دلیل مشکلات ماورایی باردار نمیشم

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢