2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 23 پست
ببین نمیدونم حتی اگه هنوزم عاشقش باشم هیاهوی عشق رو ندارم منتظرش نیستم سعی میکنم بهش فک نکنم اخه ۶ س ...

چی بگم والا مم تجربه ش ندارم شوهرم عشق اول و اخرم بود اون قبل من کس دیگه ای رو دوس داشت و قرار بود ازدواج کنن ولی به خاطر اختلاف فرهنگی که با هم داشتن نشد من خیلی وقتها ازش میپرسم که راسته که میگن عشق اول فراموش نمیشه میگه اگه نمیتونستم فراموشش کنم حتما باهاش می موندم همونطور که با هرسختی تورو بدست اوردم مردا اگه واقعا عاشق بشن نمیگذرن از عشقشون

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره احتمالا همسرتون عاشقش نبودن 

کلا شوهر من اخلاقش یجوریه یه چیزی بخواد بدستش میاره یا تگه قید کسی رو بزنه دیگه اون آدم براش تموم شده س. از اون مردای عاشق پیشه ست که وقتی عاشق بشه بیخیال نمیشه الان ده ساله باهاشم شناختمش دیگه 

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
کلا شوهر من اخلاقش یجوریه یه چیزی بخواد بدستش میاره یا تگه قید کسی رو بزنه دیگه اون آدم براش تموم شد ...

اره عزیزم درسته 

مردا اینجورین یه نفر رو دوست دارن به دست میارن چون تواناییش رو هم دارن 

اما دخترا نمیتونم کاری بکنن 

اره عزیزم درسته  مردا اینجورین یه نفر رو دوست دارن به دست میارن چون تواناییش رو هم دارن  ...

عزیزم بیخیال شو .از کجا معلوم اگه بهش میرسیدی الان احساس خوشبختی میکردی.سعی نکن فراموشش کنی چون هرچی بیشتر سعی کنی بیشتر درگیرش میشی.بالاخره اون یه قسمی از گذشته تو هست و باید اینو بپذیری .عروقت یادش افتادی بعدش به خوبی های کسی که دوستش داری فکر کن بخدا اون حسی که تو داری اسمش عشق نیست چون اگه بود مطمن باش مهر کس دیگه ای به دلت نمینشست چون بهش نرسیدی برات رویا شده