2777
2789
عنوان

عشق اول

228 بازدید | 23 پست

به نظرتون فراموش میشه؟

من هر وقت میبینمش با بقیه برام فرق داره هر چتد دوسم نداره و منم ازش بریدم و دوسش ندارم 

یا بعضی وقتا دلم میگیرع امروز عصر خوابش رو دیدم الانم دلم گرفت با وجود اینکه الان کسی دیگه رو دوس دارم یه لحظه پیش خودم تو دلم بهش گفتم نامرد اگه عاشقم بودی الان مهر کسی دیگه به دلم ننشسته بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون عشق آخره که هیچ وقت فراموش نمیشه

من عشق اول واخرم بود دیگه عاشق نمیشم که رفتن هیچکس برام اهمیتی نداشته باشم شاید طرف رو دوس داشته باشم و به دلم نشسته باشه ولی عاشق نمیشم 

وقتی عاشق کسی هستی مهر هیچکس تا ابد به دل آدم نمیشینه حتی اگه اونی که عاشقشی دوستت نداشته باشه... من خودم ازدواج کردم بچه دارم اما تا موقع نفس میکشم هیچکس رو اونجوری دوست ندارم 

من جریان این عشق اول و اخر رو نمیفهمم الان خودت میگی دیگه دوستش ندارم پس ذیگه اسمش نمیشه عشق گذاشت به نظرم عشق واقعی جوری نیس که چندبار تکرار بشه واسه آدم

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
من جریان این عشق اول و اخر رو نمیفهمم الان خودت میگی دیگه دوستش ندارم پس ذیگه اسمش نمیشه عشق گذاشت ب ...

ببین نمیدونم حتی اگه هنوزم عاشقش باشم هیاهوی عشق رو ندارم منتظرش نیستم سعی میکنم بهش فک نکنم اخه ۶ سال منتظرش بودم دیگه نمیخوام برام مهم باشه اما ناخوداگاه مهنه برام

فراموشی چیه؟ مگه دور از جونت آلزایمر داری که فراموش کنی

یه تجربه ی قشنگ بوده و تموم شده رفته. حسابشو ببند.

افسوس نخور. هروقت هم دلت خواست از خاطرَش لذت ببر. به جایی برنمیخورهکه. والللللااا😏

ولی واسه الان و آیندت بیشتر انرژی بزار

به دنیا نیومدی که تا عمر داری درگیر یه موضوعِ تموم شده باشی. ارزش تو بیشتر از این حرفهاست

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊