2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 18 پست
من اصلا اینطور فکر نمیکنم خواهرزاده ی خودم ۱۲ سالشه تکه ماشاءالله خیلی اجتماعی و پخته هست رفتارش و ...

دختر من ۸ سالشه،درس و زبانش عالی،ورزشکار،ولی همش اصرار که یه خواهر یا برادر گوگولی واسم بیارین،خجالتی و کم حرف هس توی جمع،همش از روزی که من و باباش نباشیم میترسه و مدام پیگیری میکنه که پیر نیستید و همیشه باهام می مونید🥲

👨‍👩‍👧
دختر من ۸ سالشه،درس و زبانش عالی،ورزشکار،ولی همش اصرار که یه خواهر یا برادر گوگولی واسم بیارین،خجالت ...

دیگه بستگی به شخصیت و تربیت فرزند داره 

دختر من ۴ سالشه وقتی میرم خرید تو خونه تنها میمونه و بشدت اصرار داره به استقلال یعنی نه تنها کارای خودشو میکنه تو کار خونه هم در حد خودش همیشه بهم کمک میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه بستگی به شخصیت و تربیت فرزند داره  دختر من ۴ سالشه وقتی میرم خرید تو خونه تنها میمونه و ب ...

دختر منم تنها می مونه وقتی کار اداری دارم،از ۲ سالگی خودش تنهایی حموم میکنه،اتاقشو جارو میزنه،مستقله کلا ولی این ربطی به اینکه همبازی و همصحبت میخواد واسه الان و آیندش نداره،میگه شما با خاله ها صحبت میکنید و تلفنی غیبت و دردودل میکنید،منم میخوام🫠

👨‍👩‍👧
دیگه بستگی به شخصیت و تربیت فرزند داره  دختر من ۴ سالشه وقتی میرم خرید تو خونه تنها میمونه و ب ...

خدا دخترتون حفظ کنه ولی ۴ ساله زوده،دختر من از وقتی باشگاه و کلاس زبان و مدرسه رفته و همسن و سالاشو دیده و بهش خوش گذشته،دوست داری یکی هم تو خونه باهاش همپا باشه واسه خوردن خوراکی و کارتون و کاردستی🥰

👨‍👩‍👧