2789
عنوان

فرزند دوم

160 بازدید | 18 پست

با شرایط متوسط رو ب پایین _نظرتون عاقلانس؟؟؟؟..

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

یعنی با حقوق چقدر؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی با حقوق چقدر؟

۱۱ شهرستان و مستاجر

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
از خودتون خونه دارید؟همسرتون آینده شغلی دارن؟اگه فکر میکنید که از پس هزینه و مایحتاجش برمیایین خیلی ...

شغلش ک ثابته...خونه نداریم ..خیلی گرونیه 

سوال منم هست.خونه و ماشین و موتور داریم ولی برای بچه دوم همش دست دست میکنم.حوصله شو ندارم

بیار من خونه ندارم وگرنه میاوردم

منم ۱۱ شهرستان مستاجر     ولی تصمیم گرفتیم دخترمون تک بمونه

عه من ی دختر دارم ما هم همین تصمیم داریم ولی جلوگیری  طبیعی خیلی میترسم

منم ۱۱ شهرستان مستاجر     ولی تصمیم گرفتیم دخترمون تک بمونه

الان خوده بچه ها دوست ندارن تک باشن،مشکل اینجاس خواهر،ما خودمونو میزنیم به تنبلی و یکی میاریم و خلاص،ولی بچه های تک اعتماد به نفس ندارن،افسرده و خجالتین،خودشونو بی پناه میدونن و وابسته پدر و مادرن

👨‍👩‍👧
الان خوده بچه ها دوست ندارن تک باشن،مشکل اینجاس خواهر،ما خودمونو میزنیم به تنبلی و یکی میاریم و خلاص ...

من اصلا اینطور فکر نمیکنم

خواهرزاده ی خودم ۱۲ سالشه تکه ماشاءالله خیلی اجتماعی و پخته هست رفتارش و مدام به مادرش گوشزد میکنه که خواهر و برادر نمیخام

دختر خودمم اینجوریه خیلی شاده ماشاءالله