دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
از خودتون خونه دارید؟همسرتون آینده شغلی دارن؟اگه فکر میکنید که از پس هزینه و مایحتاجش برمیایین خیلی ...
شغلش ک ثابته...خونه نداریم ..خیلی گرونیه
سوال منم هست.خونه و ماشین و موتور داریم ولی برای بچه دوم همش دست دست میکنم.حوصله شو ندارم
بیار من خونه ندارم وگرنه میاوردم
منم ۱۱ شهرستان مستاجر ولی تصمیم گرفتیم دخترمون تک بمونه
عه من ی دختر دارم ما هم همین تصمیم داریم ولی جلوگیری طبیعی خیلی میترسم
منم ۱۱ شهرستان مستاجر ولی تصمیم گرفتیم دخترمون تک بمونه
الان خوده بچه ها دوست ندارن تک باشن،مشکل اینجاس خواهر،ما خودمونو میزنیم به تنبلی و یکی میاریم و خلاص،ولی بچه های تک اعتماد به نفس ندارن،افسرده و خجالتین،خودشونو بی پناه میدونن و وابسته پدر و مادرن