2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا اقایون شما مثلا تصور کن توی معدل ذغال سنگ کار کنی اصلا هیچ زنی نمیتونه اینکارو بکنه توی کل دنیا ولی اگه دوست داشتی خودت بفهمی یه کلنگ دستت بگیر نیم ساعت کلنگ بزن

اقا هستم 😑

کدوم اقا و کدوم خانوم؟

مامان من هست از صبح تا شب سرکاره و پدرم تا لنگ ظهر خوابه و حتی اسم ما رو نمیدونه

برعکسشم دیدم تمام وظایف رو دوش آقا

جمع نمیشه بست ولی کلی بخوام بگم آقایون تو ایران سخته چون مخصوصا دیدم دخترای جوون هم که میخوان ازدواج کنن چقدر خواسته های زیادی دارن

قطعا اقایون شما مثلا تصور کن توی معدل ذغال سنگ کار کنی اصلا هیچ زنی نمیتونه اینکارو بکنه توی کل دنیا ...

الان همه مردا  تو معدن ذغال سنگ کار میکنن یا بیل دستشون میگیرن؟ 

اینم توجه کنین فیزیک بدن آقایون با خانوما فرق میکنه

خانوما

زنها هزاران برابر زندگیشون سخت تره

پوستشون کلفت تره

توانمندیهاشون بیشتره

من یه زنم کار بیرون میکنم بچه میزام‌پریود میشم بچه بزرگ میکنم خونه رو سروسامان میدم با فامیل شوهر دو بهم زنو زیراب زن میسازم همیشه هم باید اراسته و خوشرو و خوش اندام باشم

کدوم مردی میتونه؟!؟!

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
قطعا اقایون شما مثلا تصور کن توی معدل ذغال سنگ کار کنی اصلا هیچ زنی نمیتونه اینکارو بکنه توی کل دنیا ...

این حرف درسته ولی خوب چه بخوایی چه نخوایی خانم ها به خاطر فیزیک بدنشون نمیتونن یه سری کارا رو انجام بدن وگرنه خانم فضانورد هم داریم 

ینی چطور؟

بدن مردا بیشتر از عضله و ماهیچه تشکیل شده و بدن زنا بیشتر از بافت چربی

مردا قدرت عضلانی بیشتری دارن

و سیستم اسکلتی و تعداد دنده هاشون هم باهم فرق میکنه

در کل مردا تحمل بیشتری برا انجام فعالیت های بدنی و یدی دارن