2777
2789
الان همه مردا  تو معدن ذغال سنگ کار میکنن یا بیل دستشون میگیرن؟  اینم توجه کنین فیزیک بدن ...

خب ببینید این درسته ولی سوال اصلا یچیز دیگه بود اینکه فشار کار مردا بیشتره یا زنا خب یسری شغلا هست که بین زنو مرد مشترکه قبول دارم ولی اگه بخایم همون فشار کاری رو هم در نظر بگیریم ما اگه مثلا یه مرد رو روزی ۱۲ساعت سر یکار بزاریم مثلا اداره پست مرد از پسش بر میاد ولی بنظرت میتونیم واسه سی سال از یه زن بمدت روزانه ۱۲ساعت کار بکنه رو ببینیم قطعا نه

اقا هستم 😑
اون که بحثش جداست خدا به مادرتون سلامتی بده عزیزم

باید مادر بشی تا بفهمی زن قوی تره یا مرد

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدن مردا بیشتر از عضله و ماهیچه تشکیل شده و بدن زنا بیشتر از بافت چربی  مردا قدرت عضلانی بیشتر ...

اها الان درست شد هم قدرت بدنی بیشتر و هم تحمل اوری بیشتر پس میتونیم بگیم یه مرد شاید بتونه روزی ۱۲ ۱۳ساعت کار کنه در عین اینکه سنگینه ولی زن هم کارش باید سبک باشه هم مدتش کوتاه تر

اقا هستم 😑
اها الان درست شد هم قدرت بدنی بیشتر و هم تحمل اوری بیشتر پس میتونیم بگیم یه مرد شاید بتونه روزی ۱۲ ۱ ...

بله منظورم همینه

اگه یه کار مشترک و با مدت زمان یکسان رو به زن و مرد بدن، مردا راحت تر و بهتر میتونن تحمل کنن ولی خیلی از زنا قدرت بدنی برا تحملش رو ندارن و اذیت میشن