2777
2789

ما بخاطر ی سری مشکلات خونه ی خودمونو ول کردیم مستاجر فامیلمون شدیم درسته از نظر اقتصادی (از نظر ننه بابام) پیشرفت کردیم(ولی نکردیم درواقع) تازه هر مشکلیم پیش میاد ما باید کمک حالشون بشیم اینم مهم نیست

امروز توی دسشویی مارمولک بود من دیگه قاطی کردم مامانم اومد کلی دادوبیداد ک همش تقصیرتوعه خونمونو ول کردیم اومدیم اینجا من دیگه نمیخام اینجا زندگی کنم خونه خودمون چشه؟؟؟؟ 

مامانم گفت اینجا بهتره از نظر اقتصادی برامون دلمو نشکن دیگه اینجوری حرف نزن

همون لجظه چایی چپکی شد ریخت روم(داغ نبود) 

خدایا داشتیممممم؟؟!!!! ملت همه کار میکنن نگا چپ بهشون نمیکنی من با ننم حرف میزنم کارماش باید همون لحظه منو بگیره؟ 

اصن حرف بین منومامانم بتوچه😐☹️(دیگه رد دادم) تازه خوبه فحش ندادم وگرنه میخاست چی بشه

من از رو نمیرم این همه با همه خوب بودم هیچی نشد از این ب بعد میخام دل بشکونم(خیلی دلم پره😂🤧) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستاورد پیشرفتتون در حد یک خونه رو دو تا کردن بوده ؟ اگه نبوده بنظرم مادرتون از احساساتت سو استفاده کرده و هیچ دل شکستنی در میان نیست 😐 ریختن چای هم ربطی به کارما نداره ! قسمت آخر و سلیطه شدن رو هستم 🖐️😈😁 بعضی وقتها عجیب جوابگو هست 💃 البته نه برا مادر پدر برداشت چپکی نشه

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ببخشیدا آخه چه پیشرفتی تواین قضیه هست؟🙄🙄

آدم ی خونه ۴۰ متری واسه خودش داشته باشه بهتره تا توپنت هاوس هزار متری مستاجر باشه اونم فامیل🥴

به خداتاابد حرف مفتشون پشت سرتون میمونه.

اقوام بودن دیگه چندسال خونه داییش مستاجر بعد که خونه ساختن طرف میگه صدقه سری ما بوده🙄

ببخشیدا آخه چه پیشرفتی تواین قضیه هست؟🙄🙄 آدم ی خونه ۴۰ متری واسه خودش داشته باشه بهتره تا توپنت ه ...

دقیقا منم همینو میگم خسته شدم اصلا هراتفاقی میافته ننه ی من میره جور اینواونو میکشه متنفرم از فامیل چ برسه اینکه زیر منتشون باشم همینجوریش کلی حرف پشتمون میزنن

دقیقا منم همینو میگم خسته شدم اصلا هراتفاقی میافته ننه ی من میره جور اینواونو میکشه متنفرم از فامیل ...

آفرین به این درایت و عقلت.

به خدافامیل عیراز حرف مفت هیچی دیگه ندارا ولی شمام تحمل کن چاره ای نیست دیگه.ان شالا درست میشه عزیزم