2821
2789
عنوان

شب یلداااا

524 بازدید | 34 پست

سلام خانما مشورت میخام ما امسال اولین شب یلدای سه نفری مون هست با پسرم.خونمون یکی دو کوچه با مادر شوهرم فاصله داره از الان برنامه چیدن شب یلدا اینجا باشین و...هم خونشون شلوغه همه جمع میشن اونجا هم از جاریام بدم میاد راهکار بدید اون شب و بپیچونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای از الان راجب یلدا حرف میزنن آخر اذره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

بخوای از الان به اون شب فکر کنی ناخودآگاهت نسبت به خانواده همسرت گارد میگیره .

ممکنه سر یه مساله خیلی کوچیکی داستان درست کنی .

واسه شب یلداهم میتونی روز قبلش برید آتلیه و اون ضب و بری خونه اقوامتون

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

۴۰۰روز وقت داری فک کنی

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی