2777
2789
عنوان

فهمیدم باردارم رفتم دکتر

837 بازدید | 32 پست

خانم ها سلام 

من پنج روز به موعود پریودم مونده حدود دو شب پیش کمردرد عجیبی گرفتم مثل درد پریود ولی بدون خونریزی .

بیبی چک زدم مثبت شد ، آزمایش خون دادم امروز صبح اونم مثبت بود مسیول آزمایشگاه گفت ، منتهی رفتم دکتر زنان فقط آزمایشو نگاه کرد گفت نمیدونم شاید باردار باشی شاید نباشی ، شاید قلب نداشته باشه شاید خارج رحم باشه ، کلا شاید خونریزی پیدا کنی دفع کنی  ... حالم گرفته شد ☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این از اون دکتراس که با سهمیه دکتر شده. گلم نگران نباش امیدت به خدا باشه نه بنده ی خدا😍مبارکت باشه عزیزم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

من بتام مثبت شد صبر کردم یه ۲۰ روز بعدش رفتم سونو واسه قلب . بعد رفتم پیش دکتر با ازمایش کلی . 

خب عزیزم شما زود رفتی . اصلا تو این هفته های پایین دکتر کاری نمیکنه . 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

دکترا خیلی خر شدن ناراحت نباش بتات چند بود ؟ 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴