2777
2789
بحث موضع نیست هنوز هم پای حرفم هستم از لحاظ آب و هوا هیچ تفاوتی نیست

من خودم تهرانم و ییلاق میرم شمال هردوشهرو دوست دارم تو خولی هردو شهر بحثی نیست شاید چون سالهاست میرم بابل فکر میکنم بهتره به هر حال خدا نگهدار مردم مهربان هردوشهر باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابل بزرگتره مردم خوبی هم داره

آمل شهر قشنگیه مردمش و نمیدونم

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
من خودم ساری درس میخونم بچه هایی که آمل و بابل فنی حرفه ای درس میخوندن میگفتن واقعا به درد نمیخوره. ...

والا من که مشهدم.مشهدم آخه بدرد نمیخوره خسته شدم. زده شدم. نمیدونم چیکار کنم پس

والا من که مشهدم.مشهدم آخه بدرد نمیخوره خسته شدم. زده شدم. نمیدونم چیکار کنم پس

میشه بپرسم‌معدل کلت چند شد؟

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

همون شهری که دانشگاهت هست و بیشتر کار داری برو همونجا. آمل و بابل خیلی به هم نزدیک هستن و از لحاظ فرهنگی هم شبیه هستن‌ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
همون شهری که دانشگاهت هست و بیشتر کار داری برو همونجا. آمل و بابل خیلی به هم نزدیک هستن و از لحاظ فر ...

من مشهدم .دانشکده فنی حرفه ای. از بس مزخرفه میخوام عوض کنم

۱۹ به بالا

خب یه چیز دیگه هم بگم بهت

ترجیحا همونجا درست رو بخون و برای ارشد برو طراحی لباس بخون اونم سراسری..

چون دانشگاه فنی حرفه ای هر جا بری یا خوابگاه ندارن یا کمبود خوابگاه دارن و فقط دو ترم بهت خوابگاه میدن..

دو ترم دیگه باید بری پانسیون که خیلی گرونه..هشت تومن به بالا شده به درد نخور ترینش..

بخون همونجا الکی خودت رو توی سختی ننداز

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
کاش مراحل زندگی منم اینقدر رو روال باشه‌‌.. فعلا که سردرگم و لنگ در هوام😞😔

عزیزم منم مشکلات زیاد داشتم قبل دانشگاه یه عقد ناموفق داشتم و در عرض ۲ ماه جدا شدیم شکست بزرگی برام بود تو سن ۱۹ سالگی بعد رفتن دانشگاه بابل با همسرم اشنا شدیم و ۷ سال طول کشید تا پدرم راضی به ازدواج بشه الان ۷ سال ازدواج کردیم و یه پسر کوچولو دام خدارو شکر همه جوره راضیم ،انشالا خدا به همه جوونا راه درست نشون بده

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
خب یه چیز دیگه هم بگم بهت ترجیحا همونجا درست رو بخون و برای ارشد برو طراحی لباس بخون اونم سراسری.. ...

آخه دارم دق مییکنم دختر....دانشگام که مشهده خیلی داغونه خیلی. از مشهدم خسته شدم. بریدم . 

عزیزم بنظرم بابل

هم ابو هواش خنک تره هم نسبت ب آمل خلوت تره هم وسیله هاش ارزون تر 

کلا بابلو راحت میتونی یاد بگیری 

آملم خوبه ولی خوب خدایی هم شلوغه هم گرم تر

بازم ب خودت بستگی داره

از نظر مذهبم دیگ تو این وضع یکین