2777
2789
شالیزار و باغ چه ربطی به زندگی دانشجویی داره بعدشم چه باغ باشه چه شالیزار هیچکدوم تو فضای شهری نیست ...

گفتی هواش فرقی نداره گفتم آمل گرمتره وگرنه هردو شهر همسایه هستند مردم شریفی دارند خونگرم ومهربان شما هم موضع نگیر قصد اهانت یا چیزی نداشتم من به شخصا بابلو بیشتردوست دارم از بابلسرهم زیاد خوشم نمیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای مهمان بشی؟ منم دوست دارم یک ترم مهمان بشم بین تهران و کیش مونده بودم الان که تاپیکت رو دیدم ...

نه من ۴ ترم کاردانی رو مشهد خوندم.دانشگامو دوست ندارم. میخوام ۴ ترم کارشناسی برم شمال.ولی مردد موندم نمیدونم برم یا نرم

گفتی هواش فرقی نداره گفتم آمل گرمتره وگرنه هردو شهر همسایه هستند مردم شریفی دارند خونگرم ومهربان شما ...

بحث موضع نیست هنوز هم پای حرفم هستم از لحاظ آب و هوا هیچ تفاوتی نیست

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
نه من ۴ ترم کاردانی رو مشهد خوندم.دانشگامو دوست ندارم. میخوام ۴ ترم کارشناسی برم شمال.ولی مردد موندم ...

بروو مگه ادم چند سال دانشجوعه استفاده کن از شرایط فقط قبلش درمورد خوابگاهش و دانشگاهش خوب تحقیق کن پشیمون نشی ^-^

بعد فکر کنم عملی هم زیاد دارین شمال مثل مشهد برای خرید این وسایل عملی زیاد تنوع نداره

خیلی عجیبه . یکی میگه بابل مردمش بهتره یکی میگه آمل

من تهران بزرگ شدم ولی دانشگاه بابل خوندم و همین جا ازدواج کردم و الانم بابل زندگی میکنم ،شهر خوب و راحتی ولی تا جایی که شنیدم املی ها خوشگذرونن و ازادی بیشتر ،من خودم گذری از امل رد شدم ترجیحم بابل ،

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
من دانشکده فنی مشهدم . کاردانی رو اینجا خوندم.۴کارشناسی نمیخوام مشهد باشم. دانشگامو دوست ندارم

دانشگاه بابل و آمل برای فنی حرفه ای خیلی نابودن.

پیشنهادم اینه که اونجا نزنی

فاقد امکانات و واقعا مزخرف

بابل اساتید خوبی داره اما فضای دانشگاه مزخرفه

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
دانشگاه بابل و آمل برای فنی حرفه ای خیلی نابودن. پیشنهادم اینه که اونجا نزنی فاقد امکانات و واقعا ...

از کجا دانشگاهشون رو میشناسی؟؟؟ آخه پس چیکار کنم مشهدو هم راضی نیستم

بحث موضع نیست هنوز هم پای حرفم هستم از لحاظ آب و هوا هیچ تفاوتی نیست

ویلای من بابله مال برادرم آمله گاهی تلفتی دمای هوا را میپرسیم معمولا تابستونها بابل چند درجه هوا خنکتره نسبت به آمل نمیدونم شاید چون ما تو محیط باغیتانها هستیم خنکتره ولی معمولا اقوام میان میگن هوای محل شما بهتره وشجرهم کمتر داله

کابل 😂

لنتی🤣🤣🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
از کجا دانشگاهمون رو میشناسی؟؟؟ آخه پس چیکار کنم مشهدو هم راضی نیستم

من خودم ساری درس میخونم

بچه هایی که آمل و بابل فنی حرفه ای درس میخوندن میگفتن واقعا به درد نمیخوره..

یکیشون میگفت آمل حتی دستشویی نداره...خودش آملی بود

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...