2777
2789

شهر خودمون زیاد تنوع نداره. فردا از راه دور باید برم تهران. می خوام حالا که چند روز اونجا هستم بدونم کجا ها برم برای خرید لوازم تحریر و کوله؟ می خوام هم تنوعش خوب باشه هم قیمتاش مناسب باشه

ممنون میشم راهنماییم کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای کیف منوچهری

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بازار یجایی هست بهش میگن الاجون فکر کنم،اونجا کلی کوله داره با قیمتای مناسب

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

چند سال پیش یه بار بازار بزرگ رفتم. انقدر شلوغ بود که آدم گیج میشد!بازار بزرگ کوله هم داره؟

همه چیییز داره بازار.. تا شهریور نشده خلوته.. دوهفته آخر شهریور که هیچی... 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز