2777
2789
عنوان

مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش منه واقعا سختهههه

مرسی زنده باشید الهی ممنون 

ولی بازم به روحیه و احساس ادما بستگی داره

یکی دیرتر کنار میاد با قضیش و یکی زودتر

الهی همیشه سایه عزیزانتون مستدام باشه⚘

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار

مرسی زنده باشید الهی ممنون  ولی بازم به روحیه و احساس ادما بستگی داره یکی دیرتر کنار میاد با ...

وآقا واست ناراحت شدم ایشالا زودتر بتونی با غمش کنار بیای

وآقا واست ناراحت شدم ایشالا زودتر بتونی با غمش کنار بیای

مرسی ممنونم ... بالاخره زندگی خوب و بد داره ... باید کنار اومد باهاش حالا هر چی باشه 

مرگ هم جزوی از زندگی ماست ... خدا بزرگه بسپارین به خودش...‌ اگه این دنیا عذابه قطعا اونور اینجوری نیست و واقعا نیست ... فقط باید کنار اومد همین .... سرنوشت اون چیزی که رقم زده رو بالاخره روزی رو میکنه برای هر ادمی ... ما تسلیم سرنوشتیم و نمیشه باهاش جنگید

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار

مرسی ممنونم ... بالاخره زندگی خوب و بد داره ... باید کنار اومد باهاش حالا هر چی باشه  مرگ هم ج ...

اره راس میگی ولی واقعاااا من بعد مرگ مامان بابام فک میکنم خودمم بکشم چون یجور دیگه وابستشونم:)

اره راس میگی ولی واقعاااا من بعد مرگ مامان بابام فک میکنم خودمم بکشم چون یجور دیگه وابستشونم:)

دور از جون 

الهی همگی سلامت باشید

بسپارین به خدا 

خدا درد رو داده و درمونشم داده

توکل به خدا کنید 

منم خودم از مرگ خیلی میترسم ولی خب سرنوشتو نمیشه تغییر داد ... واقعا نمیشه ... مرگم جزوی از زندگیه هر کاریش کنی 

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار