2777
2789
عنوان

تولد دخترم🥰💜🌸

512 بازدید | 26 پست

فردا تولد ۳سالگیه دخترمه میخواستم واسش جشن بگیرم اما باردارم دیگه ماهای آخره بااین وضعیتم پذیرایی خیلی سخته برام بنظرتون چیکار کنم ک خوشحال شه یه کیک و آتلیه و یه کادوی کوچولو کافیه؟یه جشن ۳تایی بگیرم با شوهرم البته مامانم ک پایه ثابته گفته فردا صب میام خونتون🤣🤦‍♀️طفلکی خیلی دخترمو دوس داره صب زود کادوشو میگیره میاد.چی بگیرم کادو راه رفتن خیلی برام سخته یکم راه میرم زیره دلم درد میگیره باید با شوهرم برم جلو مغازه پیاده شم😓 چی بگیرم ک بی دردسر و راحت باشه؟یه پیشنهادی بدید واسه فردا چیکار کنم راحت و بی دردسر باشه.بادکنک بگیرم اتاقشو پر کنم از بادکنک اینجوری تزئینش راحت تره

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم ی تالاری رستورانی جایی میگفتم تزئین کنن کادوام میزو پر اسباب بازی میکردم براش 

پر ک حالا ن اما چند تا اسباب بازی میزاشتم ک دوست داره

میگن مثلا چیزایی ک قبلا بچه ها میگن بخر اما نمیخریم، اونارو براشون بزاریم :) 

اینجوری بیشتر ذوق میکنن

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه کیک بگیر بزار رو یه میز کوچیک دورشم بادکنک باد کن بریز رو زمین  البته اگه از بادکنک نمیترسه ، بعد شمع روشن کن هر وقت بیدار شد بگو شوهرت بره از تو اتاق بیارتش بیرون کیک و بادکنکا روببینه  خودتم فیلم بگیر یا اگه پایه داری گوشی یا دوربین و بزار روپایه ، همین دیگه شمع فوت کنید باهاش بازی کنید بهتون خوش بگذره ،   کادو ام نگرفتی نگیر  تو این سن خیلی متوجه نمیشن که، یا اسباب بازی فکری چیزی براش بگیر 

چقد تو عین منی منم مثل تو یدونه دختر دوساله دارم ۲۵ روز دیگه تولدشه دومی هم توراهه یکماه بعد بدنیا م ...

دختر من چندروز دیگه دوسالش میشه قصد دارم دوتا بچه داشته باشم با این فاصله کم شرایطتون چجوریه سخت نیست بچه اول اذیت نمیشه یا اذیتتون نمیکنه؟؟؟

دختر من چندروز دیگه دوسالش میشه قصد دارم دوتا بچه داشته باشم با این فاصله کم شرایطتون چجوریه سخت نیس ...

فعلا که حاملم دومی بدنیا نیومده ولی نه زیاد سختم نیست موندم بعد بدنیا اومدن چجوری میخواد بشه؟ ولی خدارو هزار مرتبه شکر من راضی ام به رضای خدا نعمته دیگه داده برام

فعلا که حاملم دومی بدنیا نیومده ولی نه زیاد سختم نیست موندم بعد بدنیا اومدن چجوری میخواد بشه؟ ولی خد ...

اره عزیزم میدونم دنیا نیومده انشالله به سلامت دنیا بیاد منظورم این بود بچه اولتون هی بخواد بغلش کنین یا باهاش بازی کنین یا خدایی نکرده ندونسته به شکمتون بزنه،خداروشکر من خیلی دوس دارم فاصله سنی بچه هام کم باشه انشالله که بتونم و بشه

اره عزیزم میدونم دنیا نیومده انشالله به سلامت دنیا بیاد منظورم این بود بچه اولتون هی بخواد بغلش کنین ...

نه خوشبختانه دختر من خیلی فهمیدس ازالان همه چیو خوب میفهمه کامل هم حرف میزنه بگی نمیتونم بغلت کنم طفلی نمیاد بغلم خودش راه می‌ره قربونش برم

مبارکت باشه  ولی ماشالله چه توانی داری با بچه ۳ ساله داری زایمان میکنی

مرسی عزیزم مامانم نزدیکمه خیلی کمک حالمه واینکه دوس داشتم زودتر بچه ی دومو بیارم ک فاصله ی سنیشون زیاد نباشه.دخترم خداروشکر از آب و گل در اومده دیگه اذیتی نداره

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

من بودم ی تالاری رستورانی جایی میگفتم تزئین کنن کادوام میزو پر اسباب بازی میکردم براش  پر ک حا ...

آخه ۳سالشه حالا زیاد متوجه نیس تولد چیه بعد بخوام تالار بگیرم الان خودمم هیچکدوم از لباسام اندازم نیس باید برم بچرخم واسه خودمم لباس مناسب تالار بگیرم و خیلی سختم میشه