2777
2789
عنوان

تولد دخترم🥰💜🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 26 پست
چقد تو عین منی منم مثل تو یدونه دختر دوساله دارم ۲۵ روز دیگه تولدشه دومی هم توراهه یکماه بعد بدنیا م ...

اوووخی عزیزم خداحفظشون کنه🥰😍♥️دوتا خواهر خیلی خوبه با هم همدل و همبازی میشن منم دومیم دختره.اسمه نی نی رو چی انتخاب کردی؟زایمانه من مهرماهه

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کیک بگیر بزار رو یه میز کوچیک دورشم بادکنک باد کن بریز رو زمین  البته اگه از بادکنک نمیترسه ...

آره عزیزم فکره خوبیه ممنون 💜♥️چون تواین سن زیاد متوجه نیس واسه همون میگم زیاد تو دردسر نندازم خودمو حالا بزرگ تر بشه بیشتر ذوق میکنه واسه جشن تولد

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

اوووخی عزیزم خداحفظشون کنه🥰😍♥️دوتا خواهر خیلی خوبه با هم همدل و همبازی میشن منم دومیم دختره.اسمه ن ...

اسم انتخاب نکردیم هنوز منم فکرکنم ۳ مهرماه بدنیا بیاد ینی همین دوره هاست زیاد طول نمیکشه

اسم انتخاب نکردیم هنوز منم فکرکنم ۳ مهرماه بدنیا بیاد ینی همین دوره هاست زیاد طول نمیکشه

انشالله بسلامتی عزیزم🌸

آخه ۳سالشه حالا زیاد متوجه نیس تولد چیه بعد بخوام تالار بگیرم الان خودمم هیچکدوم از لباسام اندازم نی ...

میدونم اما من کلا تولدو مهم میدونم 

بچه کوچیکو، معمولا برا تولد شهربازی جایی میبرم 

ی جا ک خیلی دوست داره 

اما تولدم باید خوب باشه، 

شهربازیو همیشه میبریم بالاخره، اسباب بازیم همیشه میخریم، فقط جشنو همیشه نمیگیریم. برا همین من حتما جشنو باید بگیرم. 

خیلیاام اصلا تولد نمیگیرن دوست ندارن دیگ هرکی ی جوره... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
میدونم اما من کلا تولدو مهم میدونم  بچه کوچیکو، معمولا برا تولد شهربازی جایی میبرم  ی جا ...

درسته عزیزم ممنون بابت پیشنهادت😍💜🌸

فدات به جای من نفس رو بوس کن🥺😚❤

چشم حتما مررسی مهربون😍♥️🥰