2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا که سود پولت رو حساب کن بعدشم مهر از عید به اینور معدل امتیازش خیلی کمتر حساب می‌کنه خیلی ها نمی ...

میدونم چی میگی عزیزم ولی من پول ثابت که نداشتم میانگین بود یادمه بهم گفت هرماه ۱۱ درصد موجودیت رو وام میدیم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
یه راه دیگم داری استارتر از مادرت یا مادرشوهرت یا هرکسی ک بهت نزدیکه و طلا داره ازش بگیری و بگی همی ...

چون پدرم کمک کرده دیگه روم نشد از مادرم بخوام خواهرا و زن داداشا هم که بیخیال به مادرشوهرم گفتم گفت بهتره آدم رو داشته های خودش قدم برداره و در نطفه خفه شدم

نگین آتیه من که میانگین گرفتم دو برابر. میانگین ۶ماهه بهم ۱۷ درصد میداد ۶۰ماهه

سود ۱۷ درصد عالیه

از خود پولت مسدود نمیکنه؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه

ان شاءالله به خوبی خرجش کنی و دل خوشی

۳ تا ۲۰۰ تومان ۵ساله بگیرین از همین طرحی که گفتم هر کدومش ۵ تومان حدودا قسطش هست که مجموعا میشه ۱۵ ت ...

پیشنهاد خیلی خوبیه چند وقته میده؟؟؟ فکر نکنم زودتر از 3 ماه بهمون بدن درسته؟ 

چون پدرم کمک کرده دیگه روم نشد از مادرم بخوام خواهرا و زن داداشا هم که بیخیال به مادرشوهرم گفتم گفت ...

دقیقامیفهمم چی میگی منم پدرم کمک زیادی بهمون کرد ولی مادرشوهرم...

حتی قولی هم ک قبلش داده بودیادش رفت و سر همون قول ۱۰۰میلیون رفتیم توقرض 

فک کنم داریم ب پول سودی هم فک میکنیم چون چاره ای دیگه نداریم چک دست مردم داریم

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

استارتر تنها راهش اینه ک باهاشون حرف بزنین بگین طی ۲تا چک ۲یا۳ ماهه بهتون میتونیم بدیم چون همشم ک نق ...

والا چی بگم چون دوست پدرشوهرمه و غریبه نیست دهنمون بسته تره

وای خدا نکنه

دقیقا خب ماهم دلمون نمیخاد اول زندگی پول کثیف بیاد ولی خدا یه جوری جورش کنه..‌.

این روزامونم میگذره ولی محاله ذره ای این بی محلی و بیخیالیاشونو فراموش کنم

نمیدونم کوره سفید شدن موها پسرخودشو نمیبینه؟

پسری ک همیشه توجونش رسیده و حلوا حلواش کرده 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

پیشنهاد خیلی خوبیه چند وقته میده؟؟؟ فکر نکنم زودتر از 3 ماه بهمون بدن درسته؟ 

حالا شما پولتون رو اینجوری تقسیم کنین امتیازش رو جمع کنین شاید زودتر بدن بعدشم چند بار بهت گفتم چون بازار خونه خیلی راکده با فروشنده اگه حرف بزنین مطمعنا قبول می‌کنه ۶۰۰ تومان رو چک یکی دو ماهه بهش بدید