2777
2789
الان من مغزم هنگ کرده شما این همه پول رو خابوندین فقط واسه گرفتن دسته چک؟

نه برای گردش مالی. بانک سپه و مهر اقتصاد ایران و ایران زمین شما میتونید با داشتن گردش مالی سه ماه تا 50درصد گردش رو وام بگیرید. ما نیتمون این بود که این خونه خورد به پستمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه پدرم جانباز ولی هیچ وقت نرفت دنبال اثبات وحقش

چرا نرفتند از طرف من بهشون بگو این که شما نمیرید دنبال گرفتن این چیزا هیچ نفعی برای کسی نداره و حیفه که این حقشون ضایع بشه 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چرا نرفتند از طرف من بهشون بگو این که شما نمیرید دنبال گرفتن این چیزا هیچ نفعی برای کسی نداره و حیفه ...

هزار بار گفتیم مخصوصا سر دانشگاه رفتنمون ولی مگه من با خدای خودم معامله کردم 

نه برای گردش مالی. بانک سپه و مهر اقتصاد ایران و ایران زمین شما میتونید با داشتن گردش مالی سه ماه تا ...

به نظرم دو تا حساب نگین آتیه یکی خودت یکی شوهرت باز کنین نفری ۲۰۰ از این طرح بگیرین اون بانک ایران زمین هم میگین ۲۰۰ وام بردارید تو اون دو سه ماه فروشنده صبر میکنه چون بازار رکده

استارتر تنها راهش اینه ک باهاشون حرف بزنین بگین طی ۲تا چک ۲یا۳ ماهه بهتون میتونیم بدیم چون همشم ک نقد نمیشه معامله

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

به نظرم دو تا حساب نگین آتیه یکی خودت یکی شوهرت باز کنین نفری ۲۰۰ از این طرح بگیرین اون بانک ایران ز ...

طرح بانک سپه قسطش سنگینه. اگه اشتباه نکنم همسرم گفت ه 7 تومن 

متاسفانه خیلی ها با همین تفکر دارن سود مفت رو میدم به این دو تا بانک حیف می‌کنید به خدا پول رو .تو ا ...

ببین من شوهرخواهرم حساب داره و دقیق در میاره که توبانک باشه چقدر سوده و مخر ایران چقدر ته تهش میگه بازم مهر میصرفه ما ۷۵ تومن وام گرفتیم ۸۰ و خورده ای باید پس بدیم ۲۰ قسطه اگه همین وام بانک دولتی بود که خیلی باید پس میدادیم من وام درصد بالاهم گرفتما ولی مهر ایران بیشتر به دلم میچسبه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه راه دیگم داری استارتر

از مادرت یا مادرشوهرت یا هرکسی ک بهت نزدیکه و طلا داره ازش بگیری و بگی همین گرم طلا رو چندوقت دیگه پس میدم بهت 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ببین من شوهرخواهرم حساب داره و دقیق در میاره که توبانک باشه چقدر سوده و مخر ایران چقدر ته تهش میگه ب ...

اولا که سود پولت رو حساب کن بعدشم مهر از عید به اینور معدل امتیازش خیلی کمتر حساب می‌کنه خیلی ها نمیدونن بعد که میرن سراغ وامشون میبینن خیلی کم حساب شده معدل وامشون و رفته تو پاچشون