2777
2789
احتماً اینکه وعده ۸ یعنی ابان باشه هست؟ یا ۸هفته ک بشه مهر؟مسیر پزشکی رفتم گرفتگی لولهدفالوپ رفع شد. ...

انشالله عزیزم خدارو شکر که رفع شده بله یه گرفتی از طرف خودتون بود مسیر پزشکی رو اگه رفته باشین ممکنه ابان هم باشه و یا هشتم یه ماه ولی شهریور اینجوریه که انگار تو این ماه خیلی امیدتون بالاست ولی یه خورده سخت افتاده بوده من حس کردم شهریور رو باید رد کنید هشتم یه ماهی باردار میشید

افلاطون سابق♥️
انشالله عزیزم خدارو شکر که رفع شده بله یه گرفتی از طرف خودتون بود مسیر پزشکی رو اگه رفته باشین ممکنه ...

افلاطون جون میگم این مسیر پزشکی از گذشته بوده یا اینده? دوباره برم دکتر؟ تیرماه عکس رنگی گرفتم چون تزریق اول خیلی درد داشتم و دومی را ن دکتر گفت احتمالا گرفتگی خفیف داشتی رفع شده.میخام ببینم نکنه یه جای دیگه مشکلی دارم ک باید برم پیدا کنم .دکترا ک حرف نمیزنن.فقط میگن همه چیز خوبه.نگران نباش.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انشالله عزیزم خدارو شکر که رفع شده بله یه گرفتی از طرف خودتون بود مسیر پزشکی رو اگه رفته باشین ممکنه ...

میشه به منم جواب بدی 

برمیگرده؟ 

«کاربری دوم» دیگه بی حس شد قلبی که یروز برای هیجان دیدنت به لرزه میوفتاد :) 

سلام عزیزم منو میگی

ماه تولدم اوله اسمم

کی آشتی میکنیم؟

کی میریم سر خونه زندگی مون؟

حسش چیه بهم؟

@افلاطوننن  

افلاطون جون میگم این مسیر پزشکی از گذشته بوده یا اینده? دوباره برم دکتر؟ تیرماه عکس رنگی گرفتم چون ت ...

ببینید این یه مسیری بوده که خیلی تازگیا براتون افتاده ینی اگه میگین تیر ماه رفتین تیر ماه خیلی نزدیکه صد در صد همونه چون اگه تیر ماه نرفته بودین بهتون میگفتم مثلا این ماه باید برین چون نزدیک افتاده بود 

افلاطون سابق♥️
انشالله عزیزم شب موقع اذان میخوام شمع روشن کنم یکی هم برای نیت شما روشن میکنم🥰🥰

سلاک عزیزم خوبی 

میشه بهم بگی چند سال دیگه ازدواج میکنم؟

امسال میرم دانشگاه ؟

لطفاً بهم بگو♥️♥️

یه دختر پشت کنکوری🖤مبتلا به سندرم:نیکئوفیلیا🖤🌚🕸️🌑و سلنوفیل🌜🥺🤠 ❤️😻خدا یه عشق خاصه❤️😻
2790
2778
2791
2779
2792