پسر من یکم کم خونی داشت دکتر براش شربت ایروفیکس نوشت الان چند وقته یبوست پیدا کرده دکتر بردم پودر پیدرولاکس و شربت لاکتولز داد اونا که میدادم خوب بود تمام شدن الان دوباره یبوست داره ۱۵ روز دیگه از شربت اهنش داره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
صبح ها قبل از اینکه چیزی بخوره یک لیوان کامل آب گرم بهش بده ... بعد از یکی دو روز یبوست خوب میشه انشاالله
برای بزرگترا دو لیوان آب گرم یا بیشتر هست
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اون پوور برای یبوست و نده توش برگ سناس و گل محمدی نداره سنارو بدون گلمحمدی بخوری به مرور پرزهلی روده رو ازبین میبره مبسه مصیبت جاش فولوس بده محتوای دلخشو پوست و دونه نباشه