2777
2789
عنوان

بیبی چکم مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 97 پست
اسی الان خوشحالی یا ناراحت؟

راستش ته دلم خوشحالم

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد چیکار کردی گلم؟؟من الان تو شرایط شمام فشار روانی دارم از دیشب ک مثبت شد یه ۳و نیم سال و ۱ساله دا ...

گفتم دیگه نگهش نداشتم

دوسال و نیم پیش بود

بچه ی من به شدت اذیت کن بود و هست

واقعا تواناییشو نداشتم الانم واقعا باهمین یدونه اعصاب برام نمونده

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

نگران نباش اسی منم دخترم ۱۱ماهش بود باردار شدم البته خواسته بود و سر شوهرمو کلاه گذاشتم گفتم فردا موعدم در صورتی که روز تخمک گذاریم بود 🤣🤣🤣هنوز ک هنوزه میگه گول تو رو خوردم 

کسی دکتر زنان تو یافت اباد میشناسهدکه سونو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 
نگران نباش اسی منم دخترم ۱۱ماهش بود باردار شدم البته خواسته بود و سر شوهرمو کلاه گذاشتم گفتم فردا مو ...

خخخ دمت گرم.سختت نبو شستنش و حمامش و بغل کردنش دخترم هزارماشالا تپله

میبخشید اسی 😘

بچه ها من ۱۵ روز پیش همزمان دوتا امپول اچ سی جی در یک سرنگ زدم، امروز بی بی چک زدم هاله انداخت، بنظرتون چون دوتا باهم زدم مثبت کاذبه؟ چه موقع بی بی چک بزنم؟

خدایا شکرت 😍🙏 🤰
گفتم دیگه نگهش نداشتم دوسال و نیم پیش بود بچه ی من به شدت اذیت کن بود و هست واقعا تواناییشو نداشت ...

من دوتا دارم ب شدت بهم وابستتن ۴۵کیلو شدم از بس بغلمن موندم چیکارکنم از ترس دارم میمیرم چ روشی انجام بدم کمتر اذیت شم

میبخشید اسی 😘 بچه ها من ۱۵ روز پیش  همزمان دوتا امپول اچ سی جی در یک سرنگ زدم، امروز بی بی چک ...

عشقم من خدای این امپولام مکارکه خانوم

من دوتا دارم ب شدت بهم وابستتن ۴۵کیلو شدم از بس بغلمن موندم چیکارکنم از ترس دارم میمیرم چ روشی انجام ...

عزیزم من نمیدونم واقعا نمیتونم چیزی پیشنهاد بدم

با دکترمشورت کنین 

انشالله هر چی خیره پیش بیاد براتون

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
خب همین ک خوشحالی مبارکه پس 

دعاکن برام.امضامو که خوندی