2777
2789
عنوان

بیبی چکم مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 97 پست
من خودم تجربه ی سه بار بارداری دارم همون اول بیبی چکم مثبت میشد وقتی دوخط افتاده سریع مثبته خیلی ا ...

تروخدا دعاکن اگه هست سالم بیاد تو بغلم. واقعا احتمال داره با یکبار 

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 
حتما شما هم منو دعا کن خواهر🌹😢

رو جفت چشمام. خدا مراد دلت رو بده

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تروخدا دعاکن اگه هست سالم بیاد تو بغلم. واقعا احتمال داره با یکبار 

بله عزیزم چرا نداره

من با جلوگیری باردار شدم😐😐

بچم ۹ماهش بود مثل شما

من شرایط نگهداریشو نداشتم دوتا بچه داشتم و واقعا سومی و نمیخواستم

انشالله برای شما سالم و سلامت بیاد بغلت

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
وااااایییییی به به  بسلامتی مبارکع منم میخواممممم جون میدم واسه دیدن این لحظه..

خدا بهت بده بحق علی

بله عزیزم چرا نداره من با جلوگیری باردار شدم😐😐 بچم ۹ماهش بود مثل شما من شرایط نگهداریشو نداشتم ...

اوووو چه عجیب

وای اسی این که دیگه داره میره مدرسه 😂🤌

خخخخ ینی چی

حالا من انقد دعا کردم این ماه باردار باشم ولی امشب درد پریودی داشتم الان کلی گریه کردم...چی میشد اگه این ماه پریود نشم...منم یه بارداری سالمو تجربه کنم...نمیدونم دیگه چ جوری باید خدا رو صدا کنم ک منو ببینه....دلم خیلی گرفته   

رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ أَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ،وَ اجعَل لی مِن لَدُنکَ وَلیّاً یَرِثُنی فی حََیاتی وَ یَستَغفِرُ لی بَعدَ وَ اَجعَلهُ سَویّاً ولا تَجعَل لِلشیَّطانِ فیه نَصیباً،اللَّهُمَّ إِنّی أَستُغفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیکَ اِنَّکَ،إِنتَ الغفُورُ الرَّحیمُ"  چه سخت والبته چه شیرین است که کسی باهمه رنج هایش،همه رنج های ناخواسته اش،باز عاشق این زندگی باشد...سخته وقتی نه راه پس داشته باشی نه راه پیش...تنهایی زور بزنی لحظه ها به کامت شیرین بشه..ولی نمیشه.. منم دلم میخواست زندگی کنم...ولی این حقو ازم گرفتن...الان روزهام تکراری و وسرد میگذره...فقط میگذره...گهگاهی به خودم دلداری میدم و پامیشم که ازنو بسازم ولی دلم امید میخواد...بی امید ومحبت وعشق نمیشه زندگی کرد..برا آرامش دلم ومادر شدنم یه صلوات مهمونم کن دوست خوبم...که خیلی دلشکسته م...
بله عزیزم چرا نداره من با جلوگیری باردار شدم😐😐 بچم ۹ماهش بود مثل شما من شرایط نگهداریشو نداشتم ...

بعد چیکار کردی گلم؟؟من الان تو شرایط شمام فشار روانی دارم از دیشب ک مثبت شد یه ۳و نیم سال و ۱ساله دارم بقران دیگه نمیتونم سومی و بیارم

اینکه حتما مثبته دعا کن منم زود باردار بشم دعا کن پریود نشم منم باردار باشم 

انشاالله که هستی