2777
2789
وااای 💔🤧  من از همینش میترسم تو رابطه نمیرم ... دیشب برا بچه ها گفتم ، ۳ ماه با یکی مجازی ب ...

ما جفتمون تا مرز نابودی رفتیم مخصوصا اون،کارش به روانپزشکای اونور افتاد و دعا نویس و ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهااا باش فکر کنم این کراشه کنسل باشه چون نهایتا دو سه بار دیگ ببینمش  دیشب با بچها بیرون بود ...

ببین نمیدونم چندسالته

ولی حتی اگه از یکی خوشت اومد طوری رفتار کن اون بیاد سمتت

تو جنیفرم باشی زودتر نخ بدی طرف فکر میکنه یه ایرادی چیزی داری😂

🙂

اینو قبول دارم ، تو اب نمک نگه داشتن کسی ی مقدار کار سختیه خصوصا که ما روابطمون اونقدرم ازاد نیست ، ...

منم اینجوریم ...کلا میخوام بچه نیارم ، حالا شایدم پشبمون شدم ... 

به همین خاطر ازدواج با سن بالاتر سخته !! 

اکسم ، ۲۵ ساله بود ، میگفت نهایت تا ۲۸ صبر کنم برای بچه !!!! 🙄😑 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
ببین نمیدونم چندسالته ولی حتی اگه از یکی خوشت اومد طوری رفتار کن اون بیاد سمتت تو جنیفرم باشی زودت ...

حقققق😂😂

اینو منی میگم که ۶ ماه تمااام طول کشید تا باهاش اوکی شم

دانشجو داروسازی 👩🏻‍🔬
ببین نمیدونم چندسالته ولی حتی اگه از یکی خوشت اومد طوری رفتار کن اون بیاد سمتت تو جنیفرم باشی زودت ...

۲۰ سالمه

الا چیکار کنم؟ دقیق بگو

امشب بچها لباسمو دیدن گفتن قشنگه و اینا بیا فردا بریم مام بخریم چون ادرسشو کامل بلد نبودم چشمی بلدمش

بنظرت فردا برم؟

اگ رفتم چطور رفتار کنم؟

منم اینجوریم ...کلا میخوام بچه نیارم ، حالا شایدم پشبمون شدم ...  به همین خاطر ازدواج با سن با ...

میگم که

مردا عاااشق بچن ، هرکیم گفت نیست چرت میگه

شاید اولش نخوان ولی وقتی ببینن سنشون داره میره بالا قطعا احساس نیاز به بچه رو پیدا میکنن

خانمو میزارن تو منگنه

دانشجو داروسازی 👩🏻‍🔬
دیگ بت پیام نداد فک کنم الا بهتری اخه سختیش دو سه روزه اوله

چرا پیام داد ... من خیلی تند برخورد کردم 

برگشتم گفتم منو از قلبت بیرون کن 

گفت : اخه از قلبم ببرون نمیری ، ماشالله قدت بلنده گیر کردی 🤣🤣 

منم گفتم عزت نفس داشته باش ، جایی که نمیخوانت نمون ! 

گفت باشه ، رفت 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
چقدرر سخت من فکر نبودنشم واقعا دیوونم میکنه فکر کنم خیلی وابسته اش شدم

تازه الان متوجه نیستی.

من خودم وقتی بود،بهانه گیری و دلتنگی داشتم و همین جفتمون رو اذیت میکرد،اما تازه بعدش متوجه عمق احساس و فاجعه شدم .انگار که یهو وسط یه بیابون خودتو تنها پیدا کنی

اینو قبول دارم ، تو اب نمک نگه داشتن کسی ی مقدار کار سختیه خصوصا که ما روابطمون اونقدرم ازاد نیست ، ...

خب بازم خانواده ها باشن شاید بتونن کمکتون کنن

میفهمم چی میگی

ولی به اونم حق بده بخواد تکلیفشو بدونه

شاید پیش خودش فکر کنه تو تا آخر باهاش نمیمونی

و خب اونم یه برنامه هایی داره تو زندگیش

بازم خودتون دوتا بهتر میدونین زندگی خودتونه من از دور دارم میگم

🙂