2777
2789
واقعااا من دیشب رو ی پسری کراش زدم میخواسم بش فکر کنم اینجوری ک گفتی دیدم عوضش شد

نه نمیگم اصلا رفت و آمد نکنید

خط قرمز داشته باش

و حواست جمع باشه داره چطور پیش میره

سعی کن ذهنشو بخونی که الان میخواد به چی برسه بر اساس رفتارش

🙂

تو سرمم کلی دارو زدن چشمام داره میره😄 ولی خب دوست دارم باهاتون صحبت کنم ، حس خوبی میگیرم

برو بخواب ، ماام کم کم میریم ❤😪🤧

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیگم اصلا رفت و آمد نکنید خط قرمز داشته باش و حواست جمع باشه داره چطور پیش میره سعی کن ذهنشو ...

من همیشه همینطورم

ب قول دوستم تو رابطه عاقلانه و منطقی رفتار میکنم ، نه احساسی

من اینده نگریم خوبه نمیتونم در لحظه زندگی کنم و قید همه چیزو بزنم

از الان ب بعد احتمالا حواسشو بیشتر جمع میکنه که من رو این مسائل حساسم

دانشجو داروسازی 👩🏻‍🔬
خیر،همون که نیلوفر گفت آدم از آینده خبر نداره،شاید قسمت نشه. ما زور خودمونو زدیم ولی زور شرایط و تق ...

الان باهم هستین ؟؟ چند وقته؟

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

ولی نیلوفر ببین اگه قصدش ازدواجه بذار بیاد خانواده ها اشنا بشن و ...

راستش سخته یه پسرو هم نگه داری هم بخوای باهاش کاری نکنی هم اونم نره کاری بکنه

اگه راضی شده به ازدواج که خیلی خوبه بذار بیاد ببینین به کجا میرسه تو اون تایمم چندماه وقت داری رفت و امد کنی و آشنا بشی

🙂

نه نمیگم اصلا رفت و آمد نکنید خط قرمز داشته باش و حواست جمع باشه داره چطور پیش میره سعی کن ذهنشو ...

اهااا باش

فکر کنم این کراشه کنسل باشه چون نهایتا دو سه بار دیگ ببینمش 

دیشب با بچها بیرون بودیم رفتیم فروشگاه اینا بعد من داشتم لباسارو نگا میکردم پسره اومد گف از این این مدلو رنگش تو انبار دارم بیارم براتون ببینید بعد اقا چهار پنج بار رفت انبارو اومد بعد هرکدوممون چند دست لباس برداشتیم موقع حساب کردنم یکم حرف زدیم همگی 

حس حبیب لیسانسه هارو دارم الا😂😂😂

نه بعد از سه سال و نیم به بن بست خوردیم و نزدیک شش ماهه جدا شدیم

وااای 💔🤧 

من از همینش میترسم تو رابطه نمیرم ...

دیشب برا بچه ها گفتم ، ۳ ماه با یکی مجازی بودم ، اونم تهران بود ولی هیچ وقت نیومد همو ببینیم 

الان ۲ هفته اس بهم زدیم ، خیلی سختم بود 

ولی ببین تو چی کشیدی🥺

ولی نیلوفر ببین اگه قصدش ازدواجه بذار بیاد خانواده ها اشنا بشن و ... راستش سخته یه پسو هم نگه داری ...

اینو قبول دارم ، تو اب نمک نگه داشتن کسی ی مقدار کار سختیه

خصوصا که ما روابطمون اونقدرم ازاد نیست ، میترسم خسته بشه کم کم

ولی من هنوز میترسم از ازدواج ، خب اون ۳۲ سالشه دیگه ، داره سنس میره بالا، من الان ازدواج کنم فردا بگه بچه من چیکار کنم ؟ 

اون عاااااشق بچه اس من از بچه متنفرم 

شاااید ی روزی ۱۰ سال دیگه ی فکری کردم برای بچه و این حرفا

دانشجو داروسازی 👩🏻‍🔬
ولی جوری بود که اون برای من حد و مرز گذاشته بود تا بعد از عقد 

چه پسر خوبی بوده