2777
2789
عنوان

😭😭تروخدا بیاین

93 بازدید | 8 پست

من خیلی تنهام جوری که کسی درکم نمیکنه من باهمه مهربونم ولی دوست زیادی ندارم اصلا ندارم رفیق واقعی ندارم من هنوز نوجوونم سنی ندارم باید قرص اعصاب بخورم واقعا تنهام 😭😭😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنهایی خیلی وقتا از دوست شدن با هرکسی به مراتب بهتره،از تنهاییت استفاده خوب کن و یه هدف برای خودت تع ...

میدونم ولی واقعا تنهایی بد دردیه اینکه کسیو نداری باهات بحرفه بدون هیچ نیت بدی باهاش درد و دل کنی سخته

میدونم ولی واقعا تنهایی بد دردیه اینکه کسیو نداری باهات بحرفه بدون هیچ نیت بدی باهاش درد و دل کنی سخ ...

هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره و هیچ جنس مخالفی بدون هیچ نیتی پای حرف و درد دل کسی نمیشینه..

از من به شما نصیحت حالا خوددانی

سلام عزیزم چطوری؟ از اون رفیقت چه خبر؟ آشتی نکردید ظاهرا.

ببین عزیزم، آدما وقتی بزرگتر میشن، دایره دوستاشون کوچیک و کوچیکتر میشه، کم پیش میاد ببینی ی فرد بزرگسال با چندین نفر دوست صمیمی باشه.

بعد از خدای بزرگ، فقط خودت و خونوادت میتونن تو مشکلات کمکت کنن، پس سعی کن عاشق خودت باشی و هر مسئله کوچیک رو برای خودت بزرگش نکنی، موفق باشی گلم  

من به بن بست نرسیدم راهمو کج کردم،با تو مشکلی ندارم با خودم لج کردم،دنبال راه فرارم از تو نه از اینجا،میدونی فایده نداره بسه دیگه رویا،من خودم اسیر راهم تو اسیرم میشی، من نمیخوام توی سختی تو کنارم باشی.
سلام عزیزم چطوری؟ از اون رفیقت چه خبر؟ آشتی نکردید ظاهرا. ببین عزیزم، آدما وقتی بزرگتر میشن، دایره ...

سلام  عزیزم ببخشید دیر دیدم پیامتون رو اشتی کردیم و دوباره  قهر کردیم 💔😂 موجی هسیم کلا ممنون از حرفتون بهتر شدم َ❤️

سلام  عزیزم ببخشید دیر دیدم پیامتون رو اشتی کردیم و دوباره  قهر کردیم 💔😂 موجی هسیم کلا م ...

سلام

خواهش میکنم  

من به بن بست نرسیدم راهمو کج کردم،با تو مشکلی ندارم با خودم لج کردم،دنبال راه فرارم از تو نه از اینجا،میدونی فایده نداره بسه دیگه رویا،من خودم اسیر راهم تو اسیرم میشی، من نمیخوام توی سختی تو کنارم باشی.