2777
2789
عنوان

بچه ها من از اندومتریوز میترسم😭😭

6729 بازدید | 70 پست

۱۸ سالم بود ی کیست شکلاتی داشتم پاره شد خونریزی کرد 

قرص خوردم خوب شد تا الان که۳۲ سالمه

درد لگن و زیر شکم داشتم رفتم سونو یکم چسبندگی میبینم پاپ اسمیر دادم عفونت شدید داشتم 

دکتر نگفت اندو دارم 

میترسم 

حتی دوباره درد لگن برگشته

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بچه داری؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم اندو داشتم عسل وسیاه دانه آسیاب شده مخلوط کردم بمدت ۱هفته صبح وشب خوردم و روزی ۱بار بمدت ۱هفته هم چای رازیانه دم میکردم در حد دوفنجان با همین عسل وسیاه دانه میخوردم کاملا بر طرف شد

من هم اندو داشتم عسل وسیاه دانه آسیاب شده مخلوط کردم بمدت ۱هفته صبح وشب خوردم و روزی ۱بار بمدت ۱هفته ...

واقعا ...ممنون

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
بله  انشالله شما هم خوب میشید مال من دوتا بود.

ان شاالله گلم

واقعا ...ممنون

نه عزیزم به هیچ عنوان رازیانه و سیاه دانه عسل نخور که برای اندومتریوز سمه هااا، اینا هر دوشون استروژن زیادی داره و باعث پیشرفت بیماریت میشه، تعجب میکنم این خاندم خوردن خوب بوده براشون🤔

من خودم آندو داشتم دیروز عمل شد الانم بستریم آندو من خیلیم پیشرفت کرده بود، تمام لگن و تخمدان به هم چسبیده بود

نه عزیزم به هیچ عنوان رازیانه و سیاه دانه عسل نخور که برای اندومتریوز سمه هااا، اینا هر دوشون استروژ ...

ای وای حتی اویشن هم نخورم؟

شما لگنتون درد میکرد ؟

تو سونو معمولی معلوم میشه اندو

ای وای حتی اویشن هم نخورم؟ شما لگنتون درد میکرد ؟ تو سونو معمولی معلوم میشه اندو

والا آویشن و نمیدونم ی سرچ بکنید هر چی که باعث استروژن باشه بده واسه ما. 

بلههه خیلی زیاد دیگه آخراش زده بود به کشاله ران و حتی زانوهام دردش😔

واسه منو که تشخیص داد با سونو معمولی، ولی واسه بعضیا دیده نمیشه، باید سونو داپلر برن

والا آویشن و نمیدونم ی سرچ بکنید هر چی که باعث استروژن باشه بده واسه ما.  بلههه خیلی زیاد دیگه ...

عجب الان بهتری؟؟

عملش سخته؟

عجب الان بهتری؟؟ عملش سخته؟

خداروشکر بهترم دیشب مرخص شدم، درد دارم ولی قابل تحمله، دکتر میگفت خیلی چسبندگیام زیاد بوده رحم وتخمدان همه به لگن چسبیده بوده، تو سونو اصلا اینقد نشون نمیداد، خلاصه خوب شد زودتر عمل کردم به هرحال، شمام پیگیر کارت باش، چون خیلی سریع رشد میکنه لعنتی

خداروشکر بهترم دیشب مرخص شدم، درد دارم ولی قابل تحمله، دکتر میگفت خیلی چسبندگیام زیاد بوده رحم وتخمد ...

از چند سال متوجه شدی اندو هستی؟؟

خداروشکر بهترم دیشب مرخص شدم، درد دارم ولی قابل تحمله، دکتر میگفت خیلی چسبندگیام زیاد بوده رحم وتخمد ...

ببخشید ایقد میپرسم بیهوشی کامل بود یا کمر ب پایین؟