2777
2789
عنوان

بچه ها من از اندومتریوز میترسم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6744 بازدید | 70 پست
نه عزیزم این چه حرفیه، خوشحال میشم کمکی از دستم بر بیاد❤️ هر سوالی داری بپرس والا دکترا خیلی الکی د ...

می‌دونی عزیزم یک سری پیج هایی هستن از افراد متخصص تغذیه که اندو هم دارن و خب راهکارهایی که بهشون کمک کرده معرفی میکنند 

یکی اسم پیجش  heal endo هست 

Endo. fertility .dietitian هم پیج خوبی هست 

من با اینا سعی کردم یکم اطلاعاتمو ببرم بالا

ممنونم عزیزم آره تشخیص داده بودن تو ام ارای و خودمم باورم شده بود چون درد داشتم ولی الحمدالله نبود، ...

واقعا خداروشکر که بهترین 

امیدوارم همه خانومهایی که درد اندو تحمل میکنند راحت بشن 

اگر روی روده هم داستین دکتر گفته بود که باید کات انجام بده؟

دوره نقاهت شما چند روز بود ؟ 

بعد چند روز  برگشتین به کارهای عادی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم والا دقیق نمیدونم فقط یادمه یک ام ار آی که گرفتن متوجه شدن

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادی🌹🌹

ان شاء الله که دبگه هیچ وقت دچارش نشید و همیشه سلامت باشید

،گلم اون ام ار ای که دادید خاطرتون هست قبلش گفتن مثلا با امادگی روده باشه که مثلا زوده خالی باشه قبلش محلول و آب همون روز ام ار ای داده باشن بخورین و گفته باشن با مثانه پر باید برید تو دستگاه ام ار اب؟ یا فقط همون تزریق ماده حاجب توی دست بود یدون امادگی و تخایه روده یا خوردن آب قبلش

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادی🌹🌹 ان شاء الله که دبگه هیچ وقت دچارش نشید و همیشه سلامت باشید ...

شرمنده عزیزم ببخشید خیلی وقته نیومدم نی نی سایت، نه غزیزم چیزی به من ندادن واسه خوردن، فقط تو دستگاه که بودن ی چیزی بهم تزریق کردن، و اینکه اول که میخواستم برم تو دستگاه بهم آنژوکت وصل کردن

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادی🌹🌹 ان شاء الله که دبگه هیچ وقت دچارش نشید و همیشه سلامت باشید ...

امید وارم شما درگیر این بیماری نباشی عزیزم🌸 خدا انشاالله سلامتی بده بهتون هر چی زودتر، در کل بیماریه بدیه لعنتی😞 صلاح خدا چیه برای ما واقعا نمیدونم☹️

امید وارم شما درگیر این بیماری نباشی عزیزم🌸 خدا انشاالله سلامتی بده بهتون هر چی زودتر، در کل بیماری ...

سلام گلم ممنون که جواب دادید.🌹

همینکه حتی با عمل هم میگن تموم نمیشه و سالها باید قرص خورد خیلی ناراحت کنندس🥲

دعام کنید خدای مهربون رحم کنه بهم.

ان شاء الله برای شما دیگه هیچچچچچ وقت برنگرده هیچچچ وقت.رنگ اتاق عملم دیگه نبینید مگر برای اتفاق خوب مثل زایمان🤲🏻

امید وارم شما درگیر این بیماری نباشی عزیزم🌸 خدا انشاالله سلامتی بده بهتون هر چی زودتر، در کل بیماری ...

سلام شما دکتر پورحسینی جراحی کرد درسته؟

راضی بودید از عمل شون؟ الان کاملا خوب هستید؟

سلام شما دکتر پورحسینی جراحی کرد درسته؟ راضی بودید از عمل شون؟ الان کاملا خوب هستید؟

سلام عزیزم بله منو ایشون عمل کردن، واقعیتش مشکل من خیلی پیشرفت کرده بود ولی بله واقعااا عالی بودن حتی بعد از عمل من فقط یک مسکن خوردم و دیگه درد نداشتم، البته که به من گفتن فقط دو بار میتونم پریود بشم و زیاد وقت ندارم برای اقدام به بارداری و باید تا دو سال دارو استفاده کنم که کنترل بشه بیماریم ولی متاسفانه من تقریبا 6 ماه پریود شدم و اقدام به بارداریم نکردم، ماه پیش یکم احساس کردم دوباره دردام داره برمیگرده، که باز ال دی رو شروع کردم، و تصمیم دارم بعد از تعطیلات برم پیش دکترم و داروهامو شروع کنم